call-of-duty-modern-warfare-3-pobezi-na-starem-enginu
Novinka Call of Duty: Modern Warfare 3 poběží na starém enginu

Call of Duty: Modern Warfare 3 poběží na starém enginu

Mirek Kočí

Mirek Kočí

21. 4. 2011 12:00 33

Vývoj nového enginu by byl kontraproduktivní, poněvadž trvá až několik let a vyžaduje velkou investici. A na to, zdá se, nemají zatím v Infinity Ward čas.

Reklama

Očekáváte od dosud neupřesněného dílu Call of Duty: Modern Warfare 3 výrazný technologický pokrok? Pokud ano, tak na to zapomeňte. Zatímco Electronics Arts s Battlefieldem 3 podle svých slov dělá co může, a na internet uvádí další videa a obrázky, vydavatelství Activision je v poklidu, jakoby vyčkávalo na vhodnou příležitost.

Na sociální síti Twitter proběhla zajímavá diskuze mezi jedním z „kovaných“ fanoušků série a Robertem Bowlingem, členem vývojářského týmu Infinity Ward. Bowling na jednu z otázek odpověděl, že Modern Warfare 3 bude postaveno na stejném enginu jako předchozí díly.

„Někdo už by měl utratit spoustu dolarů a udělat pro nové Call of Duty nový engine,“ zeptal se fanoušek. „To by bylo kontraproduktivní. Postavit pořádný engine trvá několik let,“ odpovídá Robert Bowling z Infinity Ward.

Battlefield 3 tedy bude po vizuální stránce pravděpodobně hezčí. „Máme skvělý tým a společně pracuje na velkém projektu,“ zakončil rozhovor Bowling.

Call of Duty: Modern Warfare 3 poběží na starém enginu
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: 1 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama