alienware-pry-pripravuje-tablet-pro-hrace
Novinka Alienware prý připravuje tablet pro hráče

Alienware prý připravuje tablet pro hráče

Mirek Kočí

Mirek Kočí

20. 4. 2011 11:30 2

Zástupci společnosti jsou zatím skoupí na slovo. Pokud ale zařízení bude skutečně uvedeno, dá se předpokládat, že využije platformy Google Android.

Reklama

S nadsázkou se dá říci, že mimozemšťané berou Zemi útokem. Před měsícem prý spadlo na Sibiři UFO, což má dokazovat sporné video, které podivného tvora ukazuje v nedbalkách.

A dnes, společnost s mimozemšťanem v logu – Alienware, která má v portfoliu nejvýkonnější a nejexkluzivnější notebooky pro hráče, si údajně pohrává s myšlenkou, že na trh uvede také herní tablet.

Informaci přinesl server IGN, který se odvolává na schůzku se zástupci společnosti, kteří na ní hovořili o nadcházejících řadách notebooků a právě také o výkonném tabletu.

Vzhledem k tomu, že vlastníkem Alienware je americká společnost Dell, která už multimediální tablet ve své nabídce má (dvoujádrový Streak 7) a další připravuje, se dá usuzovat, že zakládá-li se informace na pravdě, bude se jednat o zařízení postavené na platformě Google Android.

Tablet pravděpodobně nebude (pokud vůbec) dostupný dříve než koncem roku. Z dálky se ozývají i některé optimistické hlasy, že by se mohlo jednat o vetřeleckého konkurenta iPadu 3.

Nepřehlédněte:

Alienware prý připravuje tablet pro hráče
i Zdroj: PCTuning.cz

ilustrační obrázek

Zdroj: Topgamers

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama