Ruští warezáci mají Windows 8 a Office 15! Podívejte se na videorecenze
autor: Jan Černý , publikováno 17.4.2011

Očekává se podpora ARM procesorů, integrovaný IE10, nová uvítací obrazovka, PDF čtečka, ribbon na každém rohu a přihlašování pomocí Live účtu.

I když je nadpis tak trošku nadhodnocený, přinášíme vám několik uniklých videí. Ale nebojte se, na Rusáky se taky dostane – ti totiž seedují Office 15 a napsali jeho rozsáhlou recenzi. Ale pěkně popořádku. Vše nasvědčuje tomu, že Microsoft poskytnul 29. března/márca nejvěrnějším partnerům testovací betu Windows 8 Milestone 3 (build 7971). Na ní si mohou vyzkoušet nové funkce a AMD s Nvidií mohou v klidu optimalizovat ovladače pro vylepšené grafické rozhraní Metro. Není úplně jasné, zda se bude jednat o vylepšené Aero nebo bude kompletně ve 3D. Podle následujícího videa (pokud to není zdařilý padělek z roku 2009), bych si troufnul dát za pravdu první variantě.


Koncept Windows 8, možná založený na pravdě možná, možná lež. Podoba se buildem 7955 se však nezapře

Několik zkušených insiderů ze serveru winfuture.de, neowin.net a windows8italia.com se dostalo k sestavení 7955. V něm si mimo jiné můžete prohlédnout přihlašovací obrazovku. Uživatelské rozhraní je optimalizované pro přenosná zařízení (jako netbooky a tablety) a není tedy divu, že podobně jako se u mobilních telefonů s Androidem (který používá k přihlášení Google účet), zvolil Microsoft u Windows 8 k přihlášení Live účet. Na přihlašovací obrazovce také uvidíte stav baterie, dostupnost wi-fi sítě, nové vypínací menu a po přihlášení uvidíte vpravo dole, mezi hodinami a ikonou „zobrazit plochu“, uživatelský avatar z Live účtu.


Prý „skutečná“ přihlašovací obrazovka z Windows 8 build 7971, uvidíme, jak moc se do oficiálního vydání Windows 8 ještě změní. A bude se výsledek vůbec jmenovat Windows 8?

Pro ty z vás, kdo mají větší trpělivost, přinášíme dvacetiminutové video. I když jde sice o starší build, ale rozhodně stojí za shlédnutí.


S velkou pravděpodobností Linux s nadstavbou Windows, ale i s ním by mohlo být ovládání Windows snazší

Pokud se nebojíte prohlídky od BSA, zadejte do Googlu 6.1.7850.0.winmain_win8m1.100922-1508, třeba se vám povede stáhnout funkční image.

Také kancelářské aplikace jdou svým vývojem nezadržitelně kupředu. Microsoft jasně dokazuje, že je s vývojem o pět let před konkurencí. Ruským warezákům se dostala do rukou raná beta Office 15. Ta sice stále uvádí jako Office 2010, ale Metro UI je nepřehlédnutelné a ve vlastnostech uvidíte Microsoft Office 15.0.2703.1000. Pokud byste se k této kopii dostali, upozorňujeme, že je nutné nainstalovat NET Framework 4. I když jde o povedené zpracování, stále plno věcí nefunguje jak má. K dispozici také není česká lokalizace a kontrola pravopisu. Osobně doufám, že Microsoft opustí „čistonosopleny“ a veškeré vzorce v Excelu budou anglické, nikoli rádoby české. Tak či onak, nějaké rozumné verze se nejdříve dočkáme až koncem tohoto roku nebo možná později.


Údajný únik Office 15 prozrazuje nové ovládací prvky. Jde o skutečný leak, nebo sociologický průzkum z Ruska, čemu všemu dokáží čtenáři ještě uvěřit?

 

Zdroj: 1; 2; 3; 4; 5



Tagy: Windows 8  leak  Office 15  warez  rusaci  spekulace  bulvar  videorecenze  
 
Komentáře k článku
RSS
Pouze registrovaní uživatelé mohou přidat komentář!
17.4.2011 14:28:11   78.111.126.xxx 5510
Nechapu co timto clankem autor chtel rict. Ve dvou ze chtyr vlozenich videi je primo napsano ze se jedná o "Fake".
1. - Design koncept nejakeho studia
3. - Linuxova distribuce s nejakym tematem podobnym Windows.

Pozna to i slepi na prvni pohled.
17.4.2011 14:40:29   46.13.56.xxx 1858
Rozbalit komentářPříspěvek byl automaticky zabalen pro velké množství negativních hlasů.
17.4.2011 16:21:26   158.193.64.xxx 487
Nemozete pisat o vsetkom zarucene pravdivo??? To si mam teraz vylozit ako??? Cely tento clanok je jedno obrovske klamstvo, ziadny warezak nema k dispozicii Win8 ani Office15, ked by mal uz davno by sme si ho mohli vsetci veselo stiahnut ... tieto vase bulvarne nadpisy a clanky plne polopravd ma uz celkom se*ru ... nerobte, prosim vas, z PCT bulvarny web s nulovou vypovednou hodnotou a zamyslite sa nad sebou ...
17.4.2011 15:50:58   90.181.80.xxx 414
Jan Černý napsal:
Nemůžeme psát o všem zaručeně pravdivě. Pouze je vhodné mezi malou lží odkázat pravdu. Kdo umí číst mezi řádky, své si našel.


jestli si chcete delat srandu, staci potom napsat na konci clanku aspon 40ou rudym pismem "FAKE", potom nechapu vyznam clanku a cist mezi radky rozhodne nehodlam. rozhodne bych takovy pokus o vtip necekal, rekneme v teoretickem smyslu, solidniho serveru.
17.4.2011 16:43:18   46.13.56.xxx 1229
Kdo z vás zkoušel stáhnout onen build 7850? Pokud komentujete něco, o čem nic nevíte, tak se k tomu prosím nevyjadřujte. Opravdu jsem nemohl napsat: „Stáhněte si z torrentů zwarezený build 7850, on fakt funguje.“
17.4.2011 17:32:38   90.181.80.xxx 1011
A vite vy pane cerny ze torrenty jsou v ceske republice jaksi nelegalni? a proc bych mel stahovat neco co porad nemeni samotny vzhled systemu? pokud mate blizsi informace poskytnete pochybuju. upadek ceskych it serveru je znacny, spou s zive.cz to tahnete dolu. ale pct jiz delsi dobu
18.4.2011 05:59:33   82.208.31.xxx 23
jo3ph napsal:
A vite vy pane cerny ze torrenty jsou v ceske republice jaksi nelegalni? a proc bych mel stahovat neco co porad nemeni samotny vzhled systemu? pokud mate blizsi informace poskytnete pochybuju. upadek ceskych it serveru je znacny, spou s zive.cz to tahnete dolu. ale pct jiz delsi dobu


Víte existují také uživatelé, kterým záleží na více věcech než na tom jak jsou ty okénka barevná a jestli to už bude umět 3D !! Stáhnutím warez bety se může budoucí uživatel kouknout jestli už se dočkáme aspoň trochu multiuser, jak se tam bude co nastavovat apod...
17.4.2011 16:51:07   83.208.189.xxx 1010
Co tady melete za nesmysli. Windows 8 build ,který je zde popsáný jsem nalezl na internetu ke stažení. Na Warezu, kde jinde že.
Takže W8 není fake, ani office 15.
Článek celkem zajímavý, nu což uvidíme jak to bude doopravdy. ALe ať tady nemelou kecy ,že W8 neexistuje.
17.4.2011 17:33:03   90.176.190.xxx 130
HawkTrone napsal:
Co tady melete za nesmysli. Windows 8 build ,který je zde popsáný jsem nalezl na internetu ke stažení. Na Warezu, kde jinde že.
Takže W8 není fake, ani office 15.
Článek celkem zajímavý, nu což uvidíme jak to bude doopravdy. ALe ať tady nemelou kecy ,že W8 neexistuje.


Šmarja, nejdřív čti a potom piš. Tady nikdo neřiká že W8 neexistuje, ale že minimálně dvě z těch videí jsou z dílny nějakých designerských studií a tudiž fake.
17.4.2011 18:04:09   78.108.103.xxx 416
Rozbalit komentářPříspěvek byl automaticky zabalen pro velké množství negativních hlasů.
17.4.2011 18:47:22   188.175.51.xxx 52
by mě zajímalo proč se na začátku office 15 spouští jako Microsoft Word 2010 ? :-D primo to tam je napsané?
17.4.2011 19:10:40   46.13.56.xxx 49
Tyhle detaily se ladí až po dokončení. Jak jsem psal, je to nějaká polofunkční alfa-beta verze. Ten build Windows 8 mi nastarotval ve VirtualBoxu jenom jednou a od té doby tuhne při bootování na ovladači classpnp.sys. Bohužel nemám po ruce prázdný disk, abych to zkuošel více do hloubky.
17.4.2011 22:19:32   90.177.247.xxx 50
Jeden o voze druhy o koze (Windows/Office).

Kazdopadne je pravda ze tohle se upravuje Microsoft az v betaverzích aplikaci. (uz se stalo ze i ve finalni aplikaci zapomnel a ta se hlasila jako Beta, nebo pro zmenu se po jisté aktualizaci cast Win95 hlasila jako Win9. Je to jen "hloupi" text co nema zadnou jinou nez informacni vahu.
17.4.2011 19:29:14   94.142.234.xxx 61
To třetí video je "normální" Ubuntu.
18.4.2011 08:20:56   89.111.108.xxx 41
Character problem. empty comment
18.4.2011 16:55:58   77.48.179.xxx 21
je mi uplne jedno jestli tady vemena nadavaji, kazdopadne ja jsem vdecny za jakekoliv info o W8, takze autorovi dekuji

Redakce si vyhrazuje právo odstranit neslušné a nevhodné příspěvky. Případné vyhrady na diskuze(zavináč)pctuning.cz

76 čtenářů navrhlo autorovi prémii: 2.8Kč Prémie tohoto článku jsou již uzavřené, děkujeme za váš zájem.
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.