dreambook-phonepad-m7-tablet-s-kterym-muzete-i-telefonovat
Novinka DreamBook PhonePad M7: Tablet, s kterým můžete i telefonovat

DreamBook PhonePad M7: Tablet, s kterým můžete i telefonovat

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

17. 4. 2011 10:00 1

S tabletem můžete posílat SMS a také telefonovat, ale s náhlavní soupravou. 7” zařízení u ucha by asi nebylo zrovna příjemné.

Reklama

Australská společnost Pioneer Computers rozšířila svojí nabídku mobilních zařízení o nový tablet. DreamBook PhonePad M7 běží na operačním systému Google Android 2.2 FroYo, který podporuje Flash 10.1. Tablet má 7” kapacitní displej, který má rozlišení 800 × 600 pixelů. DreamBook má klasický slot pro SIM kartu a tak ho můžete používat jako telefon (ale s nějakou náhlavní soupravou). Podporuje GSM, GPRS, EDGE, HSDPA a WCDMA.

DreamBook PhonePad M7: Tablet, s kterým můžete i telefonovat
i Zdroj: PCTuning.cz

M7 má rozměry 196,7 × 115 × 13 mm. Hlavní jednotkou je neblíže specifikovaný procesor Qualcomm na architektuře ARM11 s frekvencí 1 GHz. Dále je zde 512 MB operační paměti DDR2, 512MB flashové úložiště, které můžete pomocí Micro SD karty rozšířit až na 32 GB. Samozřejmostí je WiFi, 5MPix zadní kamera a 1,3megapixelová přední kamera, dále také stereo reproduktory a mini USB konektor. Baterie má kapacitu 2 200 mAh a výrobce neuvádí, jak dlouho na ní tablet vydrží. Cena by měla být okolo 7 000 Kč.

Zdroj: Pioneer Computers

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama