evga-prichazi-s-naslapanou-deskou-p67-ftw-pro-intel-sandy-bridge
Novinka EVGA přichází s našlapanou deskou P67 FTW pro Intel Sandy Bridge

EVGA přichází s našlapanou deskou P67 FTW pro Intel Sandy Bridge

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

16. 4. 2011 08:00 6

Rudočerná deska nese šest PCI-Express ×16 slotů pro grafické karty a nejdete zde také plno přepínačů pro extrémní taktování.

Reklama

Intel už delší dobu vyrábí opravený čipset, který je v revizi B3 a tak EVGA vydává svojí vlajkovou loď. EVGA P67 FTW (For the win) je založena na čipsetu P67 v revizi B3 a paticí LGA 1155. Deska je určena pro taktovače a náročné uživatele. Procesor napájí 12 fází, které si berou proud ze dvou 8pinových konektorů. Na zadním panelu je 8kanálová zvuková karta, gigabitový Ethernet, a několik USB 2.0 a 3.0 portů.

EVGA přichází s našlapanou deskou P67 FTW pro Intel Sandy Bridge
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Na desce je přítomno šest PCI-Express ×16 slotů pro grafické karty a podporované je ATi CrossFireX a nVidia SLI. Pro paměti jsou zde standardní čtyři sloty, SATA portů je zde celkem šest, z toho dva SATA 6 Gb/s a čtyři 3 Gb/s. Za zmínku stojí určitě 24pinový konektor napájecí základní desku, který je otočený, stejně jako SATA porty, o 90°. Pro taktovače je zde chybový displej, tlačítka pro start a reset a nakonec i plno přepínačů, pro vypnutí všelijakých ochran. Zatím nepadlo ani slovo o datu vydání a ceně.

Zdroj: TechPowerUp!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama