samsung-prinasi-dalsi-externi-disky-s-usb-3-0-vybere-si-opravdu-kazdy
Novinka Samsung přináší další externí disky s USB 3.0. Vybere si opravdu každý

Samsung přináší další externí disky s USB 3.0. Vybere si opravdu každý

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

15. 4. 2011 06:00 4

Disky ze všech nových rodin budou mít USB 3.0 a to jako 3,5” disky, tak i 2,5” verze. Rychlost tak může dosahovat až 5 Gb/s.

Reklama

Samsung včera oznámil několik nových externích pevných disků, které budou využívat rozhraní USB 3.0. Novinky mohou dosahovat rychlosti přenosu dat až 5 Gb/s. První novinkou je disk M2 Portable. Ten se bude vyrábět v kapacitách až 1 TB a bude v černé, béžové, šedé a oranžové barvě. Povrch disku je zvlněný a matný, aby na něm nezůstávaly otisky prstů. Uvnitř krytu se nachází 2,5” pevný disk, který je k počítači připojený přes USB 3.0. Dalším 2,5” diskem je C2 Portable 3.0. Ten bude mít odlišný design (vysoce lesklý), disk a kapacita bude stejná, stejně jako rozhraní USB 3.0. U tohoto disku bude ale navíc zálohovací software Samsung Drive Manager.

Samsung přináší další externí disky s USB 3.0. Vybere si opravdu každý
i Zdroj: PCTuning.cz

Pevné disky Samsung M2 Portable a M3 Portable.

Větší novinkou, která bude spíše zůstávat ležet někde na stole je Samsung M3 Station. Tento externí disk má uvnitř 3,5” HDD s kapacitou 1, 1,5 nebo 2 TB. Design disku je stejný jako u M2 Portable, je tedy vroubkovaný a matný, ale pouze ve dvou barvách – černé a béžové. Všechny pevné disky se do prodeje dostanou během druhého čtvrtletí, M2 Portable konkrétně v polovině dubna a M3 Station v květnu.

Zdroj: TechPowerUp!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama