nadupany-herni-notebook-alienware-m18x
Novinka Nadupaný herní notebook: Alienware M18x

Nadupaný herní notebook: Alienware M18x

Mirek Kočí

Mirek Kočí

14. 4. 2011 12:00 12

Pokud hráči na cestách chtějí to nejlepší, většinou volí počítače Alienware. SLI, CrossFire, výkonný procesor a 32 GB paměti, to už zní více než slibně.

Reklama

Zatímco koncem března se mluvilo o výkonném herním počítači M11x R3, dnes se v souvislosti s Alienware začíná hovořit o modelu M18x. Po internetu již kolují jeho specifikace a také i několik fotografií.

Mobilní počítač je vybaven 18,4“ displejem s rozlišením 1920 × 1080 pixelů a pracuje s procesorem Intel Core i7 Extreme na taktu 4,0 GHz. Pro vizuální požitek jsou připravené dvě grafiky v SLI nebo CrossFire. Zaujme jistě i 32 GB operační paměti.

Nepřehlédněte:

Alienware M11x R3: herní mimozemšťan dostane výkonnější komponenty

Dále zde naleznete HDMI 1.4 s podporou 3D, podporu technologie Wireless HD a podsvícenou klávesnici zapuštěnou v šasi z eloxovaného hliníku.

Počítač se začne prodávat zanedlouho, ale jako tradičně, výrobce zatím neupřesnil jeho cenu. Ovšem nečekejte žádnou „lidovku“, jistě se bude pohybovat v desetitisících. Zda je součástí balení neutralizer, pokud by se vás mimozemšťan rozhodl vás unést, není známo.

Nadupaný herní notebook: Alienware M18x
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: 1 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama