podivejte-se-na-unikly-obrazek-z-windows-8
Novinka Podívejte se na uniklý obrázek z Windows 8

Podívejte se na uniklý obrázek z Windows 8

Mirek Kočí

Mirek Kočí

14. 4. 2011 16:00 12

Jde o poslední build fáze Milestone 1, konkrétně o 32bitovou verzi. na konferenci MIx pak Microsoft prezentuje Windows pro ARM.

Reklama

Microsoft stupňuje svůj tlak na platfofrmu ARM. Už na veletrhu CES 2011 Steve Balmer – generální ředitel a ustřední postava softwarového koncernu, potvrdil, že nástupce Windows 7 bude kompatibilní s procesory stále oblíbenější rodiny ARM.

Není žádným tajemstvím, že Microsoft láká expandující trh multimediálních tabletů a dalších přenosných zařízení, kde by rád viděl svoje řešení. A pokud možno, tak co nejdříve, přičemž se zdá, že svému přání není až tak daleko.

Nepřehlédněte:

Microsoft: další Windows budou i pro ARM

Na konferenci Mix, na kterou se upínají zraky vývojářů celého světa a která momentálně probíhá v americkém Las Vegas, Microsoft prezentuje operační systém Windows na 1GHz procesoru Tegra 2. Z obrázku je patrné, že systém zatím využívá rozhraní Windows 7 a jde o 32bitovou verzi.

Podívejte se na uniklý obrázek z Windows 8
i Zdroj: PCTuning.cz

 

A nakonec před malým okamžikem se na internetu objevil i obrázek jednoho z prvních buildů (6.1.7850) Windows 8. Jde o 32 bitovou verzi, poslední build z fáze Milestone 1 (Milník 1).

Podívejte se na uniklý obrázek z Windows 8
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: 1 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama