prosba-ke-ctenarum-shanime-radeon-hd-3870-na-megatest-grafickych-karet
Novinka Prosba ke čtenářům: sháníme Radeon HD 3870 na megatest grafických karet

Prosba ke čtenářům: sháníme Radeon HD 3870 na megatest grafických karet

Tomáš Šulc

Tomáš Šulc

12. 4. 2011 16:00 16

V nejbližší době pro vás chystáme megatest grafických karet, bohužel nám do něj chybí jedna starší karta.

Reklama
Prosba ke čtenářům: sháníme Radeon HD 3870 na megatest grafických karet
i Zdroj: PCTuning.cz

Čas plyne jako voda, a protože už na PCTuningu téměř rok nevyšel žádný opravdu velký srovnávací test grafických karet, právě na jednom takovém usilovně pracujeme. Těšit se tak můžete na dvacet až třicet testovaných karet v širokém spektru rozlišení od 1280 × 1024 px až po 2560 × 1440 px v několika různých režimech vyhlazování hran.

Stejně jako před rokem bych do testu rád zařadil také několik starších karet, abyste si mohli snadno udělat obrázek, o kolik si případným upgradem pomůžete. Jednou z těchto karet se měl stát ATI Radeon HD 3850/3870, bohužel se mi jej zatím ani přes usilovnou snahu nepodařilo nikde sehnat. Obracím se tedy s prosbou na vás na čtenáře. Pokud byste v testu rádi viděli i jednu z těchto karet a máte ji třeba jako záložní doma, velmi bych ocenil, pokud byste ji mohli na pár dní půjčit na test.

Prosba ke čtenářům: sháníme Radeon HD 3870 na megatest grafických karet
i Zdroj: PCTuning.cz

Případná ochota čtenářů bude po zásluze odměněna a to originální verzí hry The Witcher, kterou věnovala společnosti MSI. Těsně před vydáním druhého dílu si tak budete moci znovu zopakovat vše, co se stalo v prvním dílu.

Za všechny případné nabídky předem děkujeme a pokud můžete na pár dní ATI Radeon HD 3850 nebo 3870 do testu půjčit, pište prosím na sulc(zavináč)pctuning.cz. Dopravu karty do redakce i zpět zajistíme na své náklady přes přepravní službu PPL.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama