na-internetu-se-objevila-nova-generace-hernich-notebooku-od-msi
Novinka Na internetu se objevila nová generace herních notebooků od MSI

Na internetu se objevila nová generace herních notebooků od MSI

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

10. 4. 2011 06:00 11

Novinka se vrací k hliníkovému zpracování. Naopak ustoupilo velké množství barev a nastoupila jediná. Uvnitř najdeme čtyřjádrový procesor a grafikou kartu nVidia.

Reklama

MSI na své Roadshow mluvilo o nové generaci notebooků herní G série a fanoušci se ptali zejména na vzhled a provedení. MSI ujišťovalo, že se vrátí k hliníku a nebudou to tedy plastové hračky, jako poslední řada. Na internetu se již objevil notebook GE620, který je z nové generace. Novinka tedy bude opět z kartáčovaného hliníku, ale bude postrádat barevné prvky, které byly na posledním hliníkovém notebooku. Nový notebook bude celý v takové hnědo-šedé barvě.

Na internetu se objevila nová generace herních notebooků od MSI
i Zdroj: PCTuning.cz
Na internetu se objevila nová generace herních notebooků od MSI
i Zdroj: PCTuning.cz

Notebook má 15,6” displej s rozlišením 1366 × 768 nebo 1920 × 1080 s LED podsvícením. Klávesnice obsahuje i numerický blok, což je dobře. V těle se nachází čytřjádrový procesor Core i7-2630QM s taktem 2 GHz, TurboBoost až 2,9 GHz a HyperThreadingem. Grafická karta byla zvolena nVidia GeForce GT 540M, která má 96 unifikovaných jednotek na frekvenci 675 MHz a 1 GB videopaměti GDDR3. Kapacita pevného disku začíná na 320 GB a operační paměti může být až 8 GB. GE620 disponuje USB 3.0 konektory, čtečkou karet, webkamerou, Bluetooth a WiFi. Pro připojení například televize je připravený HDMI 1.4 port. Celý notebook váží 2,4 kg. Další informace jako například cena a datum vydání nejsou známé.

Zdroj: Hexus

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama