sony-na-trh-prinasi-svuj-druhy-pocitac-vse-v-jednom
Novinka Sony na trh přináší svůj druhý počítač vše v jednom

Sony na trh přináší svůj druhý počítač vše v jednom

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

9. 4. 2011 06:00 4

Novinka je designově velice povedená. Uvnitř 24” displeje se nachází platforma Hudson River a Sony také nezapomnělo na USB 3.0.

Reklama

Sony v únoru oznámilo svůj druhý počítač typu vše v jednom, kdy je v monitoru ukryto opravdu vše. Nyní je všechno oficiální a do Evropy se dostane příští týden. Počítač Sony VAIO L je založený na mobilní platformě Intel Hudson River. Vybavený tedy bude nejnovějšími procesory Sandy Bridge, jmenovitě Core i5-2410M s taktem 2,3 GHz nebo Core i7-2630Qm s taktem 2 GHz. Akceleraci HD obsahu a hraní her zajišťuje mobilní grafická karta nVidia GeForce GT 540M. Operační paměti je možno osadit až 8 GB.

Sony na trh přináší svůj druhý počítač vše v jednom
i Zdroj: PCTuning.cz

Úložný prostor zajišťuje 1TB pevný disk, nechybí ani DVD nebo Blu-Ray mechanika. Sony myslí i na nejnovější technologie a tak jsou zde dva USB 3.0 porty, HDMI výstup, HD webkamera, WiFi, Bluetooth 3.0 a dva reproduktory s výkonem 5,5 W. Tím nejdůležitějším, a to tělem celého počítače, je 24” multidotykový monitor s Full HD rozlišením. Počítač se bude prodávat s předinstalovanými Windows 7 Home Premium nebo Professional. Jeho cena bude začínat na 1 299 Eurech. Osobně vidím problém pro pořádný rozmach all-in-one počítačů právě v ceně. Velký dotykový monitor není levný a mobilní a zároveň výkonné komponenty také ne.

Zdroj: Sony

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama