ea-investuje-200-milionu-dolaru-aby-battlefield-3-porazil-modern-warfare-3
Novinka EA investuje 200 milionů dolarů, aby Battlefield 3 porazil Modern Warfare 3

EA investuje 200 milionů dolarů, aby Battlefield 3 porazil Modern Warfare 3

Mirek Kočí

Mirek Kočí

7. 4. 2011 14:00 20

Ani sebelepší titul dnes bez pořádného marketingu neuspěje. V EA připravovanému Battlefieldu 3 sice věří, ale nechtějí nic ponechat náhodě.

Reklama

V Electronics Arts dlouhodobě pracují na tom, aby pokořili konkurenčního vydavatele Activision a porazili jeho válečnou sérii Call of Duty. Patrně nejblíže k tomu za několik posledních let budou mít po uvedení Battlefieldu 3.

Ruku na srdce, videa a obrázky vypadají perfektně a předobjednávky se jen hrnou. Aby studio neponechalo nic náhodě, hodlá investovat více než 100 milionů dolarů do agresivní marketingové kampaně po celém světě.

Nepřehlédněte:

DICE: Battlefield 3 bude na konzolích osekaný, i přesto vypadá báječně

Na konferenci Ad Age v New Yorku šéf EA, John Riccitello, prozradil, že „hra je navržena tak, aby pokořila Modern Warfare 3. Zapotřebí ale bude vynaložit i několik set milionů (hovoří se o sumě 200 milionů) dolarů na pořádnou reklamu“.

„Naše hra bude nakonec úspěšnější. Na podzim, až uvedeme Battlefield 3, se dočkáte něčeho, co bude připomínat bitvu titánu nebo souboj Microsoftu proti Googlu,“ uvedl v rozhovoru.

I přes nemalou finanční investici to ale budou mít v Electronics Arts hodně těžké. Poslední díl Call of Duty znovu zlomil veškeré rekordy a stal se dokonce nejprodávanější hrou všech dob ve Spojených státech amerických.

EA investuje 200 milionů dolarů, aby Battlefield 3 porazil Modern Warfare 3
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: 1 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama