angry-birds-rio-10-milionu-stazeni-za-pouhych-10-dni
Apple Novinka Angry Birds Rio: 10 milionů stažení za pouhých 10 dní

Angry Birds Rio: 10 milionů stažení za pouhých 10 dní

Mirek Kočí

Mirek Kočí

5. 4. 2011 14:00 16

Kdo dnes nehraje Angry Birds není „in“. Druhý díl návykové hry u uživatelů boduje ještě výrazněji než ten první.

Reklama

Fenomén posledních měsíců – Angry Birds, asi není potřeba nikomu představovat. Ačkoli pokud jste přesto žili pod balvanem, vězte, že se jedná o návykovou hru, která se točí kolem skupiny naštvaných ptáčků a zelených vepřů. Hra byla na iOS tak úspěšná, že byla postupem času portována na konzole a dokonce se chystá i její odnož pro sociální síť Facebook.

22. března vyšlo její pokračování s názvem Angry Birds Rio, které přineslo jednu podstatnou změnu. Už nesestřelujete zelené vepře, nýbrž vaším primárním cílem jsou opice a osvobození zajatých kamarádů z klecí.

Nepřehlédněte:

Ptačí mánie pokračuje, Angry Birds letí na Facebook

Herní studio Rovio hru uvedlo na iOS a Mac (najdete v App Store), verzi pro Android distribuuje přes Amazon a Android Market. Podle posledních statistik hra za 10 dní dosáhla 10 milionů stažení, čímž znovu překonala veškeré rekordy.

Na platformě iOS jsou Angry Birds Rio placený titul s možností vyzkoušet si bezplatně zkušení verzi (pro iPhone a iPad stojí 99 centů, pro iPad je k dispozici za 2,99 dolarů). V Android Marketu stejně jako v obchodu Amazon je naopak titul dostupný zcela zdarma. Angry Birds Rio nabízí celkem 45 úrovní, další prý budou přidávány formou aktualizací.

Stahujte:

Angry Birds Rio: 10 milionů stažení za pouhých 10 dní
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Joystiq

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama