google-testuje-hudebni-sluzbu-pokracovatel-uspechu-youtube-a-konkurence-pro-itunes
Apple Novinka Google testuje hudební službu. Pokračovatel úspěchu YouTube a konkurence pro iTunes?

Google testuje hudební službu. Pokračovatel úspěchu YouTube a konkurence pro iTunes?

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

28. 3. 2011 09:00 5

Informace přišly od jednoho uživatele XDA Developers fóra, který takovouto aplikaci našel v operačním systém Android Honeycomb.

Reklama

Google už začal interně testovat svoji službu Google Music, což má být konkurencí pro iTunes od Applu. Tato informace pochází od člověka z XDA Developres fórum, který prý narazil na testovací demo verzi Google Music při instalaci Androidu Honeycomb na jeho telefon. Další lidé pak potvrdili, že služba je a funguje, ale neví, kdy bude ve finální fází, ale prý bude nakonec vypadat zcela odlišně.

Google testuje hudební službu. Pokračovatel úspěchu YouTube a konkurence pro iTunes?
i Zdroj: PCTuning.cz


Apple iTunes

CNET informoval, že se v současné době Google domlouvá na právech s nahrávacími společnostmi. Vše jde ale pomalu, protože pro uchovávání hudebních děl v cloudu (na serverech, odkud si je budeme pouštět nebo stahovat) nejsou zatím žádné specifické podmínky. Pokud vše půjde dobře, mohli bychom se dočkat podobné služby jako je Apple iTunes i na platformě Google Android a také počítačích. Po úspěchu video serveru YouTube je pravděpodobné, že Googlu se něco podobného jako iTunes podaří. Bude to mít ale úspěch?

Zdroj: Hexus

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama