windows-8-bude-mozne-do-dvou-minut-obnovit-do-tovarniho-nastaveni
Novinka Windows 8 bude možné do dvou minut obnovit do továrního nastavení

Windows 8 bude možné do dvou minut obnovit do továrního nastavení

Mirek Kočí

Mirek Kočí

27. 3. 2011 13:00 25

Windows 8 mají být v mnohém revoluční. Na internetu se právě objevil obrázek, který potvrzuje přítomnost funkce obnovení systému do „továrního nastavení“.

Reklama

Počátkem měsíce se na internetu objevily střípky o připravovaném operačním systému Windows 8, které přinesl čínský web Win7china. Za prvé, doba potřebná k instalaci je prý momentálně zhruba 2,5× menší než u Windows 7 (na průměrné sestavě a rané verzi Windows 8 (sestavení 7910) trvala zhruba osm minut).

Druhou zajímavostí je propojení operačního systému s Windows Live ID. I když stále není jasné, kam až Microsoft plánuje zajít.

Poslední novinkou je funkce obnovení systému do „továrního nastavení“. V případě, že nastanou komplikace nebo budete mít zanesený počítač, jednoduchým úkonem, který údajně nezabere více než dvě minuty, systém uvedete do stavu, jako když byl prvně nainstalovaný.

Nepřehlédněte:

Microsoft uvede Windows 8 nakonec i v 32bitové verzi

Uniklý obrázek, jenž znovu pochází z dílen Win7china, zřetelně ukazuje, že taková možnost (alespoň v rané verzi Windows 8) skutečně existuje a nachází se pod položkou „Obnovení systému“.

Panuje zde nicméně podezření, zda proces na „průměrné“ sestavě opravdu zabere avizované dvě minuty. I kdyby se ale nakonec ukázalo, že nikoliv, je pravděpodobné, že celý proces bude trvat kratší dobu, než kompletně nová instalace operačního systému.

Windows 8 bude možné do dvou minut obnovit do továrního nastavení
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: TechSpot

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama