apple-bude-uspesnejsi-nez-ibm-a-napresrok-prekona-i-hewlett-packard
Apple Novinka Apple bude úspěšnější než IBM a napřesrok překoná i Hewlett-Packard

Apple bude úspěšnější než IBM a napřesrok překoná i Hewlett-Packard

Mirek Kočí

Mirek Kočí

25. 3. 2011 13:00 8

Příjmy se do konce roku 2012 přehoupnou přes 200 miliard dolarů. A v roce 2013 se Apple stane největší technologickou firmou na světě.

Reklama

Podle statistik analytické agentury Forrester Research dosáhne Apple do konce roku 2012 na příjmové stránce 200 miliard dolarů a stane se tak úspěšnější než společnost International Business Machines (IBM).

V rozhovoru pro ekonomický list Bloomberg, George Colony – zakladatel a ředitel Forrester Research, uvedl, že vztah mezi produkty Applu a jeho ekosystémem s aplikacemi je symbiotický; poptávka po aplikacích znamená větší zájem o hardware, a naopak.

V minulém roce vyletěly prodeje jablečné firmy o 52 procent, což bylo způsobeno uváděním nových produktů jako iPhone 4 a iPad. Síla Applu spočívá v App Store, který zajistí jeho dominanci na trhu i po několik následujících let, uvádí se ve zprávě.

Nepřehlédněte:

Konec spekulací: iPad 2 bude v ČR dostupný od zítra

„Příští rok už budou úspěšnější než IBM,“ tvrdí Colony a dodává: „A napřesrok přeskočí i Hewlett-Packard. Pokud jde o hospodářské výsledky, Apple se stane nejúspěšnější technologickou společností na světě. Má k tomu přinejmenším rozhodně dobře nakročeno.

Apple bude úspěšnější než IBM a napřesrok překoná i Hewlett-Packard
i Zdroj: PCTuning.cz

zdroj: Bit-tech

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama