crysis-2-uvedeno-planujete-jeho-nakup
Novinka Crysis 2 uvedeno. Plánujete jeho nákup?

Crysis 2 uvedeno. Plánujete jeho nákup?

Mirek Kočí

Mirek Kočí

24. 3. 2011 09:20 27

New York je v potížích a potřebuje vaši pomoc. Plánujete ho i přes absenci DirectX 11 zachránit nebo se mu raději obloukem vyhnete?

Reklama

Po měsících slibů a ujišťování ze strany Cryteku byl dnes konečně uveden regulérní druhý díl očekávané sci-fi akce Crysis. Očekávání uživatelů jsou vysoká, herní studio slibovalo perfektní vizuální stránku a hratelnost.

I když zatím nakonec zůstalo pouze u DirectX 9 verze (DX11 bude implementováno údajně v některém z patchů), hra i přesto vypadá výborně.

Příběh vás zavede do New Yorku, který je svědkem mimozemské invaze. Příběh je prostý, musíte vystřílet emzáky a zachránit lidstvo. Hru si můžete zakoupit už dnes, ale zahrát si ji budete moci až v pátek 25. března – v den, kdy půjde aktivovat.

Něpřehlédněte:

Víme, jak dopadla první recenze Crysis 2

Kromě toho už stačila pro Crysis 2 vyjít první záplata, která řeší problém s některými USB headsety, přináší možnost používat konzoli, zrychluje chat anebo přidala detekci cheatů. Po spuštění hry se nainstaluje automaticky.

Bohužel, po DirectX 11, není v první záplatě ani památky. Pokud si přesto chcete užít lepší grafiku, otevřete si konzoli a použijte těchto parametrů.

Crysis 2 uvedeno. Plánujete jeho nákup?
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: 1 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama