microsoft-poslal-tvurcum-firefoxu-4-dalsi-dort-s-venovanim
Novinka Microsoft poslal tvůrcům Firefoxu 4 další dort s věnováním

Microsoft poslal tvůrcům Firefoxu 4 další dort s věnováním

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

24. 3. 2011 06:00 5

První dort přišel v roce 2006 a lidé z Mozilly nevěděli, co tím Microsoft myslel. Nyní je to již třetí dort a podle Moziily je to pěkné gesto.

Reklama

Stalo se již tradicí, že Microsoft posílá vývojářům webového prohlížeče Mozilla Firefox dort s věnováním. K vydání Mozilla Firefox 4.0 tak jako obvykle přišla dobrota, na které bylo napsáno: „Gratulujeme k vydání! S láskou, tým IE“ a k tomu ještě logo samotného prohlížeče. Pokud to tedy takto půjde dál, další dort pravděpodobně dostanou vývojáři z Mozilly s vydáním verze Firefox 5, 6, 7 atd.

Celé to začalo v říjnu roku 2006, kdy vývojářský tým Internet Exploreru 7 poslal dort Mozille za úspěšné vydání Firefoxu 2. Vzhledem k tehdejším válkám mezi těmito webovými prohlížeči si někteří mysleli, že dort bude otrávený a že jde o způsob, jak se zbavit konkurence. Další dort přišel v červnu roku 2008 a nyní znova.

„Jedná se o pěkné gesto,“ řekl Frédéric Wenzel, softwarový inženýr z Mozilly. „Jedna rada pro kolegy vývojáře webového prohlížeče v Redmondu. Nezapomeňte: Konkurence je dobrá pro obchod.“

Microsoft poslal tvůrcům Firefoxu 4 další dort s věnováním
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Techspot

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama