amd-chce-zvysit-pocet-zamestnancu-o-10-co-chysta
Hardware Novinka AMD chce zvýšit počet zaměstnanců o 10%, co chystá?

AMD chce zvýšit počet zaměstnanců o 10%, co chystá?

Lukáš Voříšek

Lukáš Voříšek

12. 3. 2011 11:00 3

Společnost se rozhodla najmou více než 1000 profesionálů z různých oborů. Důvodem je prý vstup do odvětví cloud computingu a s ním související hardwarové a softwarové produkty.

Reklama

Konstruktéry, softwarové profesionály a IT specialisty z různých odvětví bude hledat především v Kanadě a USA. V lednu minulého roku (2010) měla společnost 10 400 zaměstnanců, což by po „náboru“ znamenalo desetiprocentní nárůst.

AMD chce zvýšit počet zaměstnanců o 10%, co chystá?
i Zdroj: PCTuning.cz

„Hledáme konstruktéry (design engineers) s velmi dobrou znalostí počítačové architektury, nadané v programování v C a C++ a s dalšími specifickými znalostmi", řekl Lance Phillips z AMD.  „Vhodní kandidáti a zaměstnanci jsou ti, kteří chtějí pracovat za hranicemi typického popisu práce.To oni pak vytváří zajímavé projekty a věci... "

AMD má rovněž zájem o kvalifikované inženýry ve vývoji Linuxu, C/C++, Ruby a Java, ty by společnost „posadila“ do kancelářských sídel v Sunnyvale, Kalifornii, Torontu a Ontariu. OpenGL a OpenCL vývojáři, kteří si poradí s  C/C++ a grafikou jsou také žádaní. Společnost tedy hledá profesionály do všech možných pozic, na které si jen vzpomenete.

V menší míře hledá i vývojáře, kteří budou ověřovat firmware produktů v Linuxovém prostředí. Na straně hardwaru je zapotřebí konstruktérů „analogových zařízení“ se zázemím v elektrotechnice a osvědčením z CLSI (Clinical and Laboratory Standards Institute) a návrhu integrovaných obvodů ASIC (Application – specific integrated circuit).

AMD chce zvýšit počet zaměstnanců o 10%, co chystá?
i Zdroj: PCTuning.cz

Stručně řečeno, společnost hledá inženýry pro návrh a ověřování architektury na každém místě, kde má větší centrálu. Celý nábor se koná kvůli plánům společnosti „přestěhovat“ se do cloud computingu a zavést nové hardwarové i softwarové produkty.

Nepřehlédněte:

Zdroj: TechSpot

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama