ctvrty-lan-turnaj-v-call-of-duty-2-vyhrala-favorizovana-esuba
Novinka Čtvrtý LAN turnaj v Call of Duty 2 vyhrála favorizovaná eSuba

Čtvrtý LAN turnaj v Call of Duty 2 vyhrála favorizovaná eSuba

Mirek Kočí

Mirek Kočí

9. 3. 2011 12:00

V sobotu se v pražské počítačové herně BattleZone uskutečnil již čtvrtý LAN turnaj ve hře Call of Duty 2! Do finále se prostřílela eSuba a BEASTS.

Reklama

Tato hra rozhodně není žádnou novinkou. Na trh se dostala již v roce 2005, ale stále se drží díky propracovanému multiplayeru, na který její komunita nedá dopustit a novější hry je zkrátka nelákají, protože jejich Call of Duty 2 je nejlepší.

Turnaj s pořadovým číslem 4. pořádal herní portál Grunex.com a o energii hráčů se postaraly desítky plechovek energeťáků Big Shock!, které jsou tradičním sponzorem Call of Duty 2 LAN turnajů. Jak tedy Big Shock! CoD2 LAN #4 dopadla?

Turnaj byl oznámen pro osm týmů, což je i maximální kapacita pražské herny. Organizátoři turnaje z portálu Grunex záměrně zvolili tento počet z důvodu, aby si hráči během celého dne zahráli co nejvíce. Hrálo se systémem každý s každým, což hráčům zaručoval odehrání minimálně 7 zápasů, takže si zapařili do sytosti.

V sobotu 5. března se začali hráči z celé České republiky sjíždět už v ranních hodinách, aby si před startem prvních zápasů stihli nastavit svůj počítač a rozehrát se. Ze základní skupiny postoupili do finálového play-off 4 nejlepší týmy, kterými se dle očekávání stali favorité, konkrétně týmy eSuba, BEASTS, eEriness a Fox Company.

Čtvrtý LAN turnaj v Call of Duty 2 vyhrála favorizovaná eSuba
i Zdroj: PCTuning.cz

Finálové zápasy byly streamované online, a tak hráči z celé republiky mohli přímým přenosem sledovat napínavé momenty z pražské herny. Do finále se prostřílely celky eSuby a BEASTS, což byli největší favorité turnaje a podle toho vypadala i rivalita a hecování před finálovým zápasem.

Přesnější mušku měli nakonec borci z eSuby, kteří si kromě energeťáků Big Shock! odnesli také finanční odměnu a roční předplatné herního magazínu LEVEL!

Čtvrtý LAN turnaj v Call of Duty 2 vyhrála favorizovaná eSuba
i Zdroj: PCTuning.cz

Turnaj si hráči velmi chválili. Organizátoři tedy slíbili, že již brzy oznámí další turnaj, který bude pravděpodobně pro šestnáct týmů a můžeme tudíž očekávat i mezinárodní účast, protože o prestižnosti lokálních turnajů se už doslechly i evropské týmy! O dalších akcích Vás samozřejmě budeme informovat.

Zdroj: Grunex

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama