apu-llano-od-amd-pry-dorazi-v-cervenci
Novinka APU Llano od AMD prý dorazí v červenci

APU Llano od AMD prý dorazí v červenci

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

9. 3. 2011 08:00

Nové procesory se zdají být za dveřmi. Desky již jsou, takže už se čeká jen na oficiální uvedení.

Reklama

Někteří výrobci základních desek na CeBITu předvedli desky s paticemi AM3+, které budou kompatibilní s procesory Bulldozer a Llano, s uvedením na trh už v dubnu. Nyní se objevila neověřená zpráva, že nové procesory do těchto patic přijdou chvíli poté. První by měly přijít nejvýkonnější procesory Bulldozer. Ty přijdou ve variantách s osmi, šesti a čtyřmi jádry a budou se značit FX8000, FX6000 a FX4000.

Tyto procesory prý dorazí na trh v druhé polovině června. Následovat budou APU Llano, které ponesou čtyři nebo dvě procesorová jádra z „A Série“. Tyto jednotky by měly být dostupné začátkem července. AMD si slibuje od nové architektury nárůst výkonu 50 % oproti současným procesorům Phenom II.

Nakonec už je zbývá počkat na oficiální uvedení, u kterého se ale neví, kdy bude. Kolují informace, že by se Bulldozery mohly objevit na letošním E3, které se koná od 7. do 9. června v Los Angeles. Čekání si můžete zkrátit přečtením článku o architektuře AMD Bulldozer od Zdeňka Obermaiera. Vemte však na vědomí, že se jedná o spekulaci, která momentálně proudí internetem.

APU Llano od AMD prý dorazí v červenci
i Zdroj: PCTuning.cz

Nepřehlédněte:

Zdroj: XbitLabs

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama