spokojeni-zakaznici-predevsim-apple-vraci-100-dolaru-za-ipad
Apple Novinka Spokojení zákazníci především. Apple vrací 100 dolarů za iPad

Spokojení zákazníci především. Apple vrací 100 dolarů za iPad

Mirek Kočí

Mirek Kočí

5. 3. 2011 14:00 12

Apple v týdnu snížil razantně cenu prvního iPadu. Chce být ale korektní a tak všem, kteří si tablet zakoupili maximálně 14 dnů před představením druhé generace, rozdíl v ceně vrátí.

Reklama

Apple znovu přichází se zajímavým řešením pro větší spokojenost svých zákazníků. Současné se zveřejněním informací o iPadu 2 také minulý týden oznámil, že snižuje cenu prvního modelu o 100 dolarů. To by se novým zákazníkům nemuselo zrovna dvakrát líbit.

V Cupertinu se tak rozhodli, že jim obdobně jako v případě prvního iPhonu, rozdíl ve výši 100 dolarů doplatí. Pochopitelně ne všem zákazníkům. Ale pouze těm, kteří si iPad (akce se vztahuje na všechny modely) zakoupili maximálně čtrnáct dnů před představením iPadu 2.

V Evropě můžeme nad tímto krokem jen nevěřícně kroutit hlavou. Spokojenost zákazníků je ale pro Apple důležitá, tedy alespoň těch amerických. Zatím nebylo upřesněno, zda se akce týká i spotřebitelů mimo Spojené státy.

Se zajímavou nabídkou přispěchala také firma NextWorth, která se specializuje na recyklaci staré elektroniky. Pokud se chcete prvního modelu zbavit, za relativně slušnou cenu ho od vás odkoupí. V některých případech vám nabídne i více než polovinu původní ceny, a to už stojí za zvážení.

Co myslíte, dočkáme se někdy podobného „věrnostního odškodnění“ i od výrobců jako Nokia, Motorola, Sony Ericsson, Samsung, LG nebo HTC?

Nepřehlédněte:

Apple představil iPad 2 a zdá se, že konkurenci znovu ujede o parník

Spokojení zákazníci především. Apple vrací 100 dolarů za iPad
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: 1 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama