stranky-lakajici-na-modern-warfare-3-nakonec-dilem-vytvarne-skupiny
Novinka Stránky lákající na Modern Warfare 3 nakonec dílem výtvarné skupiny

Stránky lákající na Modern Warfare 3 nakonec dílem výtvarné skupiny

Mirek Kočí

Mirek Kočí

28. 2. 2011 14:00 1

Dnes byla záhada rozluštěna. Poté, co se od stránky distancovalo Activision i EA, vyšla najevo skutečnost, že se jedná o reklamu na výtvarný projekt.

Reklama

O víkendu se na stránce findmakarov.com objevilo záhadné zelené odpočítávání ve stylizaci Modern Warfare. Vše nasvědčovalo tomu, že je dílem vydavatelství Activision, které chce upozornit na odhalení Modern Warfare 3 na akci Game Developers Conference, startující dnes v San Franciscu.

Do vybraných redakcí navíc dorazili také identifikační štítky s internetovou adresou a sloganem „end the war“. Vše je nakonec jinak. Activision vydalo oficiální prohlášení, ve kterém se od stránek distancuje.

Okamžitě se začalo spekulovat, že by se tedy mohlo jednat o akci Electronics Arts, které chce na veletrhu odhalit nové informace o chystaném třetím dílu Battlefieldu. Avšak ani to se nepotvrdilo.

Záhada ale byla přeci jen nakonec rozluštěna. Jde o výtvarný projekt nejmenované výtvarné skupiny z Toronta inspirovaný válečnou sérií Call of Duty. Podle všeho jde jakýsi akční film, který si budete moci od středy 2. března dokonce stáhnout. Zdroj blízký celému projektu pak prozradil, že film je „vizuálně úchvatný“.

Nepřehlédněte:

Stránky lákající na Modern Warfare 3 nakonec dílem výtvarné skupiny
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: 1 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama