spusteno-zelene-odpocitavani-chysta-se-oznameni-modern-warfare-3
Novinka Spuštěno zelené odpočítávání, chystá se oznámení Modern Warfare 3?

Spuštěno zelené odpočítávání, chystá se oznámení Modern Warfare 3?

Mirek Kočí

Mirek Kočí

26. 2. 2011 09:30 11

Na speciálně zřízené stránce findmakarov.com se objevilo tajemné odpočítávání. Do jeho konce zbývá méně než 5 dnů. Chystá se oznámení Modern Warfare 3?

Reklama

Herní vydavatelství Activision zaslalo některým herním magazínům identifikační štítky, na kterých je uvedena internetová adresa findmakarov.com a zpráva „end the war“ (neboli ukončete válku), informuje server VG47.

Pokud odkaz na stránku otevřete, uvidíte tajemné odpočítávání, do jehož konce zbývá něco málo přes 4 dny. Celkový styl stránek se nese v duchu série Modern Warfare a navíc, ve druhém dílu se padouch jmenoval Vladimír Makarov. Dočkáme se tak prvních oficiálních informacích o hře? Vše tomu nasvědčuje.

Od dob Modern Warfare 2 se mnohé změnilo. Z Infinity Ward byli odejiti dva spoluzakladatelé studia – Jason Westa a Vince Zampella, kteří si založili následně vlastní studio Respawn Entertainment. Oba muži, stejně jako další bývalí zaměstnanci, žalují Activision za honoráře prodejů Modern Warfare 2, které nikdy neviděli.

Kromě toho, se v minulých týdnech objevila na internetu informace, že se na hře mimo Infinity Ward podílí ještě herní studia Sledgehammer Games a Raven Software. První pomůže s kampaní pro jednoho hráče, druhé se zaměří na režim více hráčů.

Nepřehlédněte:

Spuštěno zelené odpočítávání, chystá se oznámení Modern Warfare 3?
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: vg247

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama