tablet-htc-flyer-na-ktery-je-mozne-malovat-perem-smeruje-do-prodeje
Apple Novinka Tablet HTC Flyer, na který je možné malovat perem, směřuje do prodeje

Tablet HTC Flyer, na který je možné malovat perem, směřuje do prodeje

Mirek Kočí

Mirek Kočí

25. 2. 2011 16:30 3

Přístroj se objevil v nabídce německého prodejce Cyberpot. Cena je stanovena na 449 Euro, tedy 12 250 Kč.

Reklama

HTC se na veletrhu Mobile World Congress 2011 nečekaně drželo při zemi. Žádnou převratnou novinku nepředstavilo, vlastně jen recykluje, a tak nejen jeho skalní příznivci byli trochu zklamáni. Náladu jim nespravil ani připravovaný multimediální tablet Flyer (čtěte: HTC Flyer: tablet s 1,5GHz procesorem a vylepšeným Sense).

Zařízení s logem nakousnutého jablka chce konkurence v čele s Motorolou porazit dvoujádrovým procesorem a operačním systémem Android 3.0 Honeycomb. HTC má v arzenálu méně třaskavou munici, naleznete zde jednojádro od Qualcommu taktované na 1,5 GHz. Android je zastoupen verzí 2.3.3.

Flyer patří do rodiny menších tabletů, má 7“ displej s rozlišením 1024 × 600 pixelů a váží 420 gramů. Uživatelské rozhraní systému doplňuje upravená nadstavba Sense, která nyní nabízí přístup k aplikacím skrze 3D nabídku.

Tablet se zanedlouho začne prodávat. Ve středu se objevil v nabídce německého obchodu Cybertpot, kde je oceněn na 449 € (12 250 Kč). To není špatné. Případní zájemci ale zatím musí vydržet. V popisu Flyeru je uvedeno – Liefertermin derzeit unbestimmt, neboli dodací lhůta neznámá.

Tablet HTC Flyer, na který je možné malovat perem, směřuje do prodeje
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: androidevices

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama