hp-predstavilo-dva-nove-notebooky-rady-elitebook-nabidnou-skvely-vykon-a-dlouhou-vydrz
Novinka HP představilo dva nové notebooky řady EliteBook: Nabídnou skvělý výkon a dlouhou výdrž

HP představilo dva nové notebooky řady EliteBook: Nabídnou skvělý výkon a dlouhou výdrž

Lukáš Voříšek

Lukáš Voříšek

24. 2. 2011 11:00 4

Na Sandy Bridge postavené 14“ a 15,6“ modely EliteBook dorazí již příští měsíc. Jejich výdrž má prý dosahovat až ke skvělým 32 hodinám!

Reklama

V Hewlett-Packard nezahálejí a spolu s vydáním nových Pro Book přijde na trh i dvojice modelů EliteBook s označením 8460p a 8560p. Nové pracovní stanice zůstávají u decentního designu této řady, tentokrát se představí s kvalitně zpracovaným tělem v platinové barvě. Pro pracovní pohodlí byly použity displeje s LED podsvícením a matným povrchem.

HP představilo dva nové notebooky řady EliteBook: Nabídnou skvělý výkon a dlouhou výdrž
i Zdroj: PCTuning.cz

Konfigurací bude na výběr hned několik, všechny však potěší svým výkonem o který se postarají procesory Intel Core i3, i5 a i7, doplněné až 16 GB RAM a integrovaným grafickým adaptérem Intel HD nebo dedikovaným Radeonem HD 6470M (1GB). Pro data je na výběr pevný disk s kapacitou do 750 GB či 128 a 160GB SSD, dále volitelně DVD či Blu-ray mechanika. Nechybí ani Express Card/54 slot, Gigabitový Ethernet, 802.11 b/g/n WiFi a mobilní širokopásmové připojení. Velmi překvapivá je pak udávaná 32 hodinová výdrž baterie, vzhledem k použití baterií se standardním počtem článků 3, 6 a 9. Uvidíme jaká bude realita...

Aktualizace: Zmiňovaná 32 hodinová výdrž baterie udávaná společností HP byla měřena při využití externí 9článkové  baterie. Bez ní odhaduji výdrž +- 10 hod.

Oba modely mají garantovanou kvalitu „Military-standard durability“, tudíž se nemusíte bát hrubšího zacházení (viz přiložené video). EliteBook 8460p a 8560p se začnou prodávat 15. března za cenu začínající na $999 (17 000 Kč). Vzhledem k ceně předchozích modelů na českém trhu lze očekávat ceny začínající na 22 000 Kč, né-li víc.

Nepřehlédněte:

Zdroj: TCM, HP

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama