angry-birds-nazivo-aneb-netradicni-narozeninovy-dort-video
Apple Novinka Angry Birds naživo aneb netradiční narozeninový dort [video]

Angry Birds naživo aneb netradiční narozeninový dort [video]

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

24. 2. 2011 10:00 4

Každý kdo hrál Angry Birds by si je určitě zahrál i naživo. Poštěstilo se jednomu klučinovi, kterému jeho táta udělal dort ve stylu Angry Birds. Dokonce je i funkční.

Reklama

Myslíte si, že pečení a nejstahovanější hra pro chytré telefony všech platforem nejde dohromady? Pak jste na omylu. Jeden tatínek, si totiž pro svého syna připravil nezvyklý narozeninový dort. V jeho rodině se prý už stalo tradicí, že k narozeninám dělá různé zábavné a směšné dorty. K 6. narozeninám jeho syna Bena si připravil dort na motivy nejstahovanější hry, Angry Birds. Pravděpodobně by na tom nebylo nic moc zvláštního, pokud by to byl klasický placatý dort. Tento je ale plně „funkční“ a můžete si celé kolo zahrát. Vše je důkladně promyšleno. Základem je dřevěné prkénko, ve kterém je připravena díra pro prak. Dřevěné prkénko je pokryto alobalem, na kterém je pomocí vanilkové polevy, obarvené potravinářským barvivem na zeleno, vytvořena tráva.

Angry Birds naživo aneb netradiční narozeninový dort [video]
i Zdroj: PCTuning.cz

Základem staveb je čokoládový dort, potřený čokoládovým krémem. Na stěny objektů byly použity čokoládové sušenky (podobné Miňonkám, pozn. redakce), podlahy budov jsou tvořeny bílým marcipánem a namalované modrým barvivem, aby vypadalo jako led. Samotní ptáci a vepři jsou také z marcipánu a jsou velice dobře vymodelovaní. V závěru videa pak můžete vidět Bena v akci. Pokud byste si chtělo něco podobného udělat i vy doma, stačí si přečíst podrobný návod. Nakonec už video s přípravou a následnou demolicí.

Nepřehlédněte:

Zdroj: TweakTown

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama