apple-udajne-predstavi-2-brezna-tablet-ipad-2
Apple Novinka Apple údajně představí 2. března tablet iPad 2

Apple údajně představí 2. března tablet iPad 2

Mirek Kočí

Mirek Kočí

23. 2. 2011 10:00 3

Současně s ním by mohla být uvedena i nová verze iOS, ve hře je také uvedení nových MacBooků.

Reklama

Dle článku publikovaného na serveru All Things Digital chystá Apple na 2. března událost, na které údajně představí novou generaci multimediálního tabletu iPad. Proběhnout by měla tradičně v San Franciscu, konkrétně centru Yerba Buena Center for the Arts.

Kromě toho se spekuluje, že bude uvedena i nová verze iOS (4.3), která přinese WiFi Hotspot nebo podporu AirPlay pro aplikace třetích stran. Ve hře jsou také nové MacBooky.

V posledních několika hodinách se množily zprávy, podle kterých Apple nestíhá vyrábět nové produkty, kdy údajně došlo k opoždění výroby iPhone 5 a iPadu 2. Informace ale zakrátko dementoval uznávaný analytik Jim Dalrymple, později i samotná agentura Reuters. Vše prý nakonec probíhá podle plánu.

Od iPadu 2 se očekává, že bude tenčí, lehčí, nabídne menší rámeček kolem displeje a také anti-reflexní vrstvu, díky které bude jeho displej odrážet méně odpadajícího světla. Rozlišení by mělo být totožné s první generací (1024 x 768 px, 132 obrazových bodů na palec; pozn. red.), navýšena nakonec nebude ani hustota pixelů.

Další otázkou je, zdal-li akcí novináře provede Steve Jobs či někdo jiný. Známý a respektovaný vizionář momentálně čerpá zdravotní dovolenou (čtěte: Steve Jobs má opět zdravotní problémy, bere si volno), už třetí od roku 2004.

Možná jste minulý týden zaslechli informaci, že se jeho zdravotní stav rapidně zhoršil a zbývá mu jen několik týdnů života. Hodnověrností informace ale zakrátko zatřásla jeho schůzka s prezidentem Barackem Obamou, na kterou byly přizvány všechny významné osobnosti ze Silicon Valley.

Nepřehlédněte:

Apple údajně představí 2. března tablet iPad 2
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: 1 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama