sony-vaio-s-kombinace-vysokeho-vykonu-malych-rozmeru-a-dlouhe-vydrze
Novinka Sony VAIO S: Kombinace vysokého výkonu, malých rozměrů a dlouhé výdrže

Sony VAIO S: Kombinace vysokého výkonu, malých rozměrů a dlouhé výdrže

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

23. 2. 2011 07:00 3

Notebook ukrývá nejnovější procesor Core i7-2620M, grafickou kartu AMD Radeon, SSD nebo HDD a další. To vše ve 14” těle.

Reklama

Sony chystá uvést novou, modernizovanou řadu notebooků VAIO S. Nové notebooky Sony VAIO S budou vyrobeny z hořčíkového těla, které je díky tomu pevné a zároveň lehké. Notebook je tenký 24 mm a váží 1,75 kg. Stroj má 13,3” displej s rozlišením 1366 × 768 pixelů, uvnitř těla se pak nachází nejnovější mobilní procesor Intel Core i7-2620M, což je dvoujádrový procesor na taktu 2,7 GHz, TurboBoost až 3,4 GHz a technologií HyperThreading. Z grafických karet si můžete vybrat AMD Radeon HD 6470M (160 Stream procesorů, 1 GB videopamětí DDR3, 64bitové paměťová sběrnice) anebo 6630M (480 Stream procesorů, 128bitová paměťová sběrnice, paměti typu DDR3).

Sony VAIO S: Kombinace vysokého výkonu, malých rozměrů a dlouhé výdrže
i Zdroj: PCTuning.cz

Dále může být notebook vybaven klasickým pevným diskem nebo SSD, až 8 GB operační paměti, DVD nebo Blu-Ray mechanikou, v základní výbavě je WiFi, dva USB 3.0 konektory, D-Sub, HDMI, Bluetooth 2.1 a webová kamera. Baterie by měla vystačit na 7 hodin provozu. Notebook se dostane do obchodů s předinstalovaným operačním systémem Windows 7 Professional v 64bitové verzi. Prodávat se začne již příští měsíc za zatím nezveřejněnou cenu. K dispozici bude v barvě bílé, růžové, modré, stříbrné a černé.

Nepřehlédněte:

Zdroj: TCM

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama