rada-smartphonu-htc-desire-dostane-aktualizaci-na-android-2-3-gingerbread
Novinka Řada smartphonů HTC Desire dostane aktualizaci na Android 2.3 Gingerbread

Řada smartphonů HTC Desire dostane aktualizaci na Android 2.3 Gingerbread

Mirek Kočí

Mirek Kočí

20. 2. 2011 11:00 11

Jako první se dočkají majitelé modelů Desire HD a Desire Z, a to nejpozději koncem léta.

Reklama

Etablované HTC představilo na Mobile World Congress 2011 v Barceloně řadu svých novinek. Novináři a široká veřejnost byli možná trochu zklamáni, ale nikdo nepochybuje o tom, že přístroje si své zákazníky přeci jen najdou.

Výrobce po dlouhých očekáváních představil multimediální tablet Flyer, který má operační systém Android 2.4 s vylepšenou grafickou nadstavbou HTC Sense a jednojádrový procesor Qualcomm na nominálním taktu 1,5 GHz.

Představeny byly také dva telefony s hlubší integrací Facebooku a hardwarovým tlačítkem pro rychlý přístup na profil, a také nástupci úspěšných modelů jako Wildfire, Desire, nebo Desire HD. Na jaře trh obohatí Desire S, Incredible S a Wildfire S.

Mezi největší přednosti nových modelů bude patřit operační systém Android 2.3 Gingerbread, starší disponují pouze verzí 2.2 Froyo. HTC ovšem na MWC oznámilo, že majitelům těchto telefonů vyjde vstříc a počítá s tím, že během roku dostanou aktualizaci na vyladěnější operační systém.

Androidu 2.3 se nejdříve dočkají majitelé smartphonů Desire Z a Desire HD, později bude aktualizován i Desire. Nejčastěji se hovoří o konci léta.

Nepřehlédněte:

Řada smartphonů HTC Desire dostane aktualizaci na Android 2.3 Gingerbread
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Cnet

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama