diablo-iii-bude-i-na-konzole-blizzard-si-zatim-oficialne-drzi-odstup
Novinka Diablo III bude i na konzole. Blizzard si zatím oficiálně drží odstup

Diablo III bude i na konzole. Blizzard si zatím oficiálně drží odstup

Mirek Kočí

Mirek Kočí

19. 2. 2011 06:00 8

Herní studio shání producenta pro konzolovou verzi. Požadavkem je čtyři roky zkušeností ve videoherním odvětví a alespoň jeden AAA titul v roli producenta.

Reklama

V minulosti oblíbené herní studio naznačovalo, že verze pro konzole nakonec bude uvedena, nicméně oficiálně to vedoucí představitelé společnosti nikdy nepotvrdili.

V polovině listopadu minulého roku pak studio začalo shánět programátory na pozici producenta, hlavního programátora a designéra, konzolové verze Diabla III.

Inzerát je stále aktuální. Je zapotřebí, abyste měli minimálně čtyři roky zkušeností ve videoherním průmyslu, a také mít v roli producenta na „svědomí“ alespoň jeden AAA titul. Jak vidno, nároky jsou vysoké, což se dalo očekávat.

Blizzard tak víceméně potvrdil dřívější spekulace, a to, že Diablo III bude vyvíjeno i jako konzolová hra. Ostatně hra jako taková by byla dobře hratelná i na konzolích, tuto informaci počátkem měsíce potvrdil i Mike Morhaime.

A jak se k celé záležitosti po několika hodinách postavil oficiálně samotný Blizzard? V návaznosti na rostoucí frekvenci článků skrze tiskovou zprávu uvedl, že podání inzerátu nemusí nutně ještě znamenat oznámení hry.

Nepřehlédněte:

Blizzard: Diablo 3 na konzole bude, už sháníme programátory

Diablo III bude i na konzole. Blizzard si zatím oficiálně drží odstup
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: VG247

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama