potvrzeno-demoverze-crysis-2-pro-pc-vyjde-1-brezna
Novinka Potvrzeno: demoverze Crysis 2 pro PC vyjde 1. března

Potvrzeno: demoverze Crysis 2 pro PC vyjde 1. března

Mirek Kočí

Mirek Kočí

17. 2. 2011 12:30 17

K dispozici bude dvojice map a stejný počet herních režimů. Ve vylepšeném nanoobleku budete ulice Manhattanu brázdit už zanedlouho.

Reklama

Ačkoli na internet minulý týden unikla beta sci-fi akce Crysis 2, Crytek se drží svého původního plánu a tak nyní oznámil, že 1. března uvolní oficiální multiplayerovou betaverzi pro PC. Ta bude obsahovat dvojici map – Skyline a Pier 17. První se odehrává na střechách a částečně i interiérech mrakodrapů, druhá vás zavede do otevřených ulic Manhattanu s minimální možností krytí.

K dispozici bude i stejný počet herních režimů – Team Instant Action a Crash Site. Klasický deatmatch a také boj o výsadkové mimozemské moduly, kdy budete muset oblast dopadu udržet co nejdéle pod kontrolou.

Pokud jste o víkendu odolali svodům uniklé bety, o nic důležitého jste nepřišli. Mimo toho, že si hráči stěžují na poměrně velkou nestabilitu, běží verze s označením „r5620“ pouze v DirectX 9.

Multiplayerového dema se tak nakonec dočkají i PCčkáři. Černého Petra drží zatím konzole PlayStation 3. O demu pro tuto platformu se zatím vůbec nespekuluje a vzhledem k tomu, že Crysis 2 dorazí na pulty obchodů už 25. března, je šance, že bude nakonec uvedeno, velice mizivá.

Nepřehlédněte:

Potvrzeno: demoverze Crysis 2 pro PC vyjde 1. března
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: mycrisis

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama