htc-zborilo-mytus-o-facebook-telefonech-predstavilo-model-salsa-a-chacha
Novinka HTC zbořilo mýtus o Facebook telefonech. Představilo model Salsa a ChaCha

HTC zbořilo mýtus o Facebook telefonech. Představilo model Salsa a ChaCha

Mirek Kočí

Mirek Kočí

15. 2. 2011 13:00 18

Od konkurence je odlišuje speciální hardwarové tlačítko, které slouží pro rychlý přístup na Facebook.

Reklama

V Barceloně dnes proběhla tisková konference známého taiwanského výrobce HTC. Nebudeme příliš zabíhat do detailů a probírat se sprškou modelů (s rozpačitým značením např. Wildfire S), které jsou z velké části beztak recyklátem toho, co jsme už viděli dříve a podíváme se na zařízení HTC Salsa a ChaCha. V minulosti častokrát skloňované telefony, jež mají hlouběji integrovat služby Facebooku do mobilů.

Oba běží na operačním systému Android a od zbytku konkurence se odlišují speciálním hardwarovým tlačítkem pro rychlý přístup na sociální síť. To nalezneme pod displejem ve spodní spodní části. HTC Salsa se designem patrně inspirovalo u modelu Legend a nabídne 3,4“ displej s rozlišením 320 × 480 pixelů. Výhodou druhého modelu je hardwarová QWERTY klávesnice, nicméně s tím byla redukována i plocha pro displej, takže HTC Chacha sice nabídne totožné rozlišení ale jen 2,4“ úhlopříčku.

Přístroje nesou na své zadní straně kameru s rozlišením 5 Mpx s automatickým zaostřováním a LED přisvícením. Nad displejem vpředu je pak VGA kamera pro videohovory. HTC telefonům podle dostupných informací vtisklo také 512 MB RAM a 512 MB ROM. Vzhledem k použití čipové sady Qualcomm MSM7227 je ale patrné, že se jedná modely střední třídy a nižší třídy. Tomu by měla odpovídat i výsledná cena.

Nepřehlédněte:

Facebook Phone oficiálně. Na trh směřují první modely od INQ

HTC zbořilo mýtus o Facebook telefonech. Představilo model Salsa a ChaCha
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Engadget

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama