crytek-ma-opet-prusvih-nekdo-vynesl-crysis-2-pred-vydanim
Internet Novinka Crytek má (opět) průšvih – někdo vynesl Crysis 2 před vydáním

Crytek má (opět) průšvih – někdo vynesl Crysis 2 před vydáním

Mirek Kočí

Mirek Kočí

12. 2. 2011 15:00 86

Chybami se člověk učí. To ale neplatí o Cryteku a EA Games. Po čtyřech letech některý z jejich zaměstnanců znovu dodal warezákům dlouho očekáváný herní titul.

Reklama

Pamatujete na Crysis, na nejočekávanější hru roku 2007, které těsně před vydáním uniklo na internet? Ano, byl to pořádný trapas. Crytek společně s EA okamžitě započali s počítáním škod a hledání viníků, ale vše bylo marné… Herní studio tehdy věřilo, že vše vyléčí mocný čas – chyba lávky.

Cryteku se znovu lepí smůla na paty, vždyť mu jedna z nejočekávanějších her roku opět proklouzla mezi prsty. Na odvrácené straně herní sféry se dnes objevila téměř plná verze očekávané hry Crysis 2. Abychom byli přesní, jedná se o betu s označením „r5620“ – singleplayerovou část, téměř se vším, co obsahuje finální verze.

Crytek má (opět) průšvih – někdo vynesl Crysis 2 před vydáním
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Ano, betaverzi, která koluje internetem, chybí sice podpora API DirectX 11 a také některé textury ve vyšším rozlišení, ale hernímu studiu to není nic platné. Na internet okamžitě uniklo i několik videí, a tak se níže můžete podívat, jak se hra hýbe alespoň v DX9 režimu. V Cryteku musí být znovu hodně naštvaní, a nedivil bych se, kdyby pro příště od PC verze kompletně upustili.

Přeci jen, tohle je setsakramentsky silná káva, a nikomu jistě není příjemné, aby si ji do dna vypil podruhé. Crysis 2 má totiž na PC, Xbox 360 a PlayStation 3, vyjít až 25. března.

Nepřehlédněte:

Zdroj: 1 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama