dice-o-battlefieldu-3-prioritou-je-verze-pro-pc
Novinka Dice o Battlefieldu 3: Prioritou je verze pro PC

Dice o Battlefieldu 3: Prioritou je verze pro PC

Mirek Kočí

Mirek Kočí

11. 2. 2011 14:45 23

Ústupků konzolím se bohudík nedočkáme, hernímu studiu jde hlavně o PCčkáře…

Reklama

Okolo vývoje Battlefieldu 3 začíná být stále více rušno. Aby také ne, vždyť nedávno bylo oznámeno, že hra už nebude podporovat operační systém Windows XP, nebo že využije naplno rozhraní DirectX 11. Zatím ale nepadlo ani slovo o tom, jak moc se od sebe budou lišit verze pro konzole a PC.

Jak známo, pokud je titul vyvíjen na více platforem, je zpravidla nejvíce bita právě verze pro počítače a tak není divu, že i přes silácká prohlášení Dice v srdích některých hráčů klíčily celkem oprávněné obavy.

„Nejprve se soustředíme na PC verzi, až teprve pak budeme řešit, jak se s tím popasují konzole,“ uklidňuje náročné fanoušky série producent švédského studiu DICE, Patrick Bach. A vzápětí dodává, že verze pro PC nabídne oproti konzolové odnoži i řadu bonusů, jako např. bitvu pro až 64 hráčů najednou anebo lepší grafiku.

Jediná věc, která může PCčkářům trochu kazit radost je, že ve třetím díle nebudou moci využít modifikačních nástrojů ve formě, jako tomu bylo u úspěšného Battlefieldu 2. Battlefield 3 bude uveden pravděpodobně na podzim. 

Nepřehlédněte:

Dice o Battlefieldu 3: Prioritou je verze pro PC
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: VG247

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama