service-pack-1-pro-windows-7-dostupny-od-22-unora
Novinka Service Pack 1 pro Windows 7 dostupný od 22. února

Service Pack 1 pro Windows 7 dostupný od 22. února

Mirek Kočí

Mirek Kočí

10. 2. 2011 14:00 2

Uživatelé se na něj ale načekali. Očekávaný servisní balíček konečně míří na počítače.

Reklama

Microsoft oficiálně ukončil veškeré přípravy na prvním servisním balíčku pro operační systém Windows 7 a Windows Server 2008 R2, když jej včera zpřístupnil výrobcům počítačů. Předplatitelé služby MSDN a zákazníci s multilicencemi si jej budou moci stáhnout 16. února, všichni ostatní potom až 22. února.

Jak jsme vás informovali v minulých zprávách, balíček je spíše souhrnem všech doud vydaných aktualizací, než něčím převratným. Z novinek vyčnívá zejména funkce Dynamic Memory a RemoteFX, kdy první umožní uživatelům kontrolu paměti dostupné virtuálním počítačům v závislosti na vytížení hostitelského serveru, zatímco druhá poskytovat prostřednictvím virtualizovaných desktopů plnohodnotné grafické prostředí bez ohledu na to, z jakých zařízení koncoví uživatelé k virtuálním strojům přistupují.

Přítomna je také podpora instrukční sady AVX (Advanced Vector Extensions), jež podporují nově procesory Sandy Bridge a v bodoucnu s ní počítají i konkurenční procesory postavené na architektuře Bulldozer. Rozšířena je údajně i podpora dalších identit v RRAS a IPsec.

Nepřehlédněte:

Service Pack 1 pro Windows 7 dostupný od 22. února
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Microsoft

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama