vodafone-zaradil-do-portfolia-smartphone-nexus-s-s-androidem-2-3
Novinka Vodafone zařadil do portfolia smartphone Nexus S s Androidem 2.3

Vodafone zařadil do portfolia smartphone Nexus S s Androidem 2.3

Mirek Kočí

Mirek Kočí

8. 2. 2011 09:30 5

Chvilku se nevědělo, jaký typ displeje model určený pro prodej v ČR ponese, ale technická podpora reagovala téměř okamžitě.

Reklama

Mobilní operátor Vodafone včera do své nabídky zařadil smartphone Nexus S, který bude dostupný za nedotovanou cenu 13 997 Kč. Bohužel, zatím se jedná pouze o předprodej s dostupností nejdříve v březnu. V prvních hodinách nebylo také známo, zda bude telefon určený pro náš trh vybaven Super AMOLED displejem, nebo stejně jako v Rusku se dočkáme „zdokonalené“ varianty se Super Clear LCD. Na tuto otázku během několika hodin reagovala technická podpora na Twitteru, když na jeden z dotazů odpověděla: „ Dobrý den, Nexus S bude u nás se Super Clear LCD, s AMOLED se distribuuje jen v USA a Velké Británii. Jana.“

Nástupce prvního „Pure Google“ – Nexus One, nabízí 4palcový Super AMOLED (pouze pro USA a Velkou Británii) displej s výbornými pozorovacími úhly, taktéž podporu bezdrátové krátkodosahové technologie NFC, zakřivený displej (tzv. contour displej; pozn. red.) a především operační systém Android 2.3 Gingerbread.

Vodafone zařadil do portfolia smartphone Nexus S s Androidem 2.3
i Zdroj: PCTuning.cz

Nepřehlédněte:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama