motorola-se-v-reklame-na-tablet-xoom-tvrde-obula-do-apple
Apple Novinka Motorola se v reklamě na tablet Xoom tvrdě obula do Apple

Motorola se v reklamě na tablet Xoom tvrdě obula do Apple

Mirek Kočí

Mirek Kočí

7. 2. 2011 15:15 14

Za pomoci prvního tabletu s Androidem 3.0 se podaří zachránit alespoň jednu dívku. Na konci reklamy potom uvidíte slogan: „Tablet, který stvoří lepší svět.“

Reklama

Americká společnost Motorola v úspěch svého tabletu Xoom opravdu věří, což dokládá i reklamní video z dnešní noci, které bylo odvysílané během finálového zápasu severoamerické National Football League v americkém fotbalu.

Celé se nese v rovině napadání Apple, který je zde vykreslován jako velký bratr z románu 1984 od Georga Orwella, když popisuje svět, v němž vládne absolutní totalita. V reklamě je patrná inspirace legendárním spotem Apple z roku 1984, který upozorňoval na příchod počítačů Mac a který byl taktéž prvně odvysílán během Super Bowlu.

V reklamě se nachází mladík, který je obklopen uniformně se chovajícími jedinci a jemuž se za pomocí nového tabletu podaří ze spárů totality vymanit alespoň jedno děvče. Na konci reklamy se potom objeví slogan: „Tablet, který stvoří lepší svět.“

Motorola Xoom je tablet s 10,1“ displejem s rozlišením 1280 × 800 pixelů a velkými ambicemi. O jeho chod se stará dvoujádrový procesor Tegra 2, kterému sekunduje operační systém Android 3.0 Honeycomb. Podle dalšího úniku obchodního řetězce Best Buy se tablet do prodeje dostane 24. února, kdy si jej zákazníci budou moci zakoupit za dříve avizovaných 799 dolarů.

Zdroj: Engadget

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama