na-internet-unikly-stripky-o-smartphonu-htc-desire-2
Novinka Na internet unikly střípky o smartphonu HTC Desire 2

Na internet unikly střípky o smartphonu HTC Desire 2

Mirek Kočí

Mirek Kočí

6. 2. 2011 21:34 2

Operačním systémem bude údajně Android 2.3 Gingerbread. Výborné pozorovací úhly takřka bez omezení úhly má zajišťovat displej na bázi technologie Super AMOLED.

Reklama

Smartphone HTC Desire s 3,7“ displejem a operačním systémem Android se v minulém roce těšil ze strany uživatelů nebývalému zájmu. Nexusovo dvojče hnalo jihokorejské HTC vzhůru, což vyvrcholilo vyhlášením cen prestižní ankety britského magazínu T3 Gadget Awards, kde se stalo jasným vítězem v kategorii „nejlepší telefon roku.“ Po tom všem není divu, že spokojení uživatelé pilotního modelu očekávají od HTC jeho nástupce.

Na internetu se dnes navečer objevil exkluzivní únik (leak) z německého Vodafonu, podle kterého by měl být komunikátor osazen displejem na bázi technologie Super AMOLED s doposud neupřesněným rozlišením (pravděpodobně WVGA 800 × 480 pixelů; pozn. red) a využívat služeb operačního sytému Android 2.3.1, známého též pod kódovým názvem Gingerbread (Perníček).

Po designové stránce jakoby z oka vypadl původnímu modelu. Výraznou změnou, která majitelům prvního Desiru nemusí vyhovovat, je nahrazení hardwarových tlačítek obligátní čtveřicí Androidích senzorových snímačů v pořadí (zleva doprava) – domů, menu, zpět a hledat. Optický trackball byl tentokrát HTC vypuštěn úplně.

Naopak nad displejem v pravé horní části přístroje můžeme pozorovat kameru, která bude zcela jistě sloužit k videohovorům. Další informace poskytne veletrh Mobile World Congress, který je za rohem a kde bude v úterý 15. února od 9. hodin probíhat tisková konference HTC.

Na internet unikly střípky o smartphonu HTC Desire 2
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Gizmodo

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama