dell-venue-androidi-smartphone-s-4-1-amoledem-jde-do-predprodeje
Novinka Dell Venue: Androidí smartphone s 4,1" AMOLEDem jde do předprodeje

Dell Venue: Androidí smartphone s 4,1" AMOLEDem jde do předprodeje

Lukáš Voříšek

Lukáš Voříšek

5. 2. 2011 12:00 9

Nadupaný elegán od Dellu se konečně dostává na trh, nabídne opravdu veliký displej a operační systém Android 2.2.

Reklama

Minulý měsíc oznámila společnost Dell příchod smartphonu Venue na americký trh a dnes je již dostupný k předprodeji na Dell.com.  Na kupce čeká ve dvou verzích kompatibilních se sítí operátora AT & T, nebo T-Mobile. Očekává se, že obě verze budou dostupné již 18. února - po zakončení mezinárodního veletrhu Mobile World Congress v Barceloně.

Dell Venue: Androidí smartphone s 4,1" AMOLEDem jde do předprodeje
i Zdroj: PCTuning.cz

Venue je vlastně takovým o klávesnici lehčím bratříčkem modelu Venue Pro běžícím na Windows Phone 7. Uvnitř Venue nalezneme 1GHz Qualcomm 8250 s grafickým jádrem Adreno 200, 512MB RAM, nebo např. 8 megapixelový fotoaparát. Čím Venue vyniká je opravdu veliký dotykový 4,1" AMOLED displej s rozlišením 800 × 480 obrazových bodů. Ten je chráněný tvrzeným sklem - tzv. Gorilla Glass. Nechybí ani GPS, WiFi, Bluetooth, microSD slot či micro USB port. Samozřejmostí je operační systém Android ve verzi 2.2, díky čemuž si poradí i s plnohodnotným Flashem.

Zájemci o tento elegantní telefon si jej můžou v předprodeji zakoupit již dnes za cenu 499,9 dolarů (cca 9000 Kč). Kolegové ze serveru Pocketnow.com již nový Venue otestovali a k dispozici je tak kompletní recenze se spoustou fotografií a videí (recenzi naleznete ZDE).

Nepřehlédněte:

Zdroj: TCMagazine

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama