prvni-teaser-z-battlefieldu-3-odhalil-datum-vydani
Novinka První teaser z Battlefieldu 3 odhalil datum vydání

První teaser z Battlefieldu 3 odhalil datum vydání

Mirek Kočí

Mirek Kočí

4. 2. 2011 14:15 18

Na mapu se vtěsná najednou až 64 hráčů a hlavně, konečně si budeme moci i lehnout.

Reklama

O Battlefieldu 3 se mezi hráčskou komunitou na internetu mluví už delší dobu, a nejen tam, informujeme vás o něm průběžně i na našem magazínu. Diskuze se ale zatím nesla spíše v duchu spekulací a toho „co kdyby.“ To již ale neplatí. Vývojáři z herního studia Dice dnes konečně odtajnili datum vydání (na pulty půjde koncem roku; pozn. red), stejně jako i několik podstatných detailů a změn, ke kterým v novém dílu dojde. Součástí nové várky informací je také vůbec první teaser, na nějž se můžete podívat na konci zprávy.

Jak jsme vás dříve informovali, hra je vyvíjena v enginu Frostbyte 2 – vývojáři staví na DirectX 11 a doporučují 64bitový operační systém. Battlefield 3 nebude podporovat operační systém Windows XP. Majitelé starších sestav s tímto systémem mají pravděpodobně smíšené pocity, hráči s DX11 grafikou a operačním systémem Windows Vista, nebo Windows 7, ale svorně říkají „amen.“

Podle prestižního herního časopisu The Game Informer nabídne Battlefield 3 v multiplayeru mapy, na které se naráz vměstná až 64 hráčů. Nakonec si budeme moci konečně i lehnout (zde se mi chce říct „hurá“, otravná konzolová vychytávka mě ve druhém dílu vysloveně iritovala).

Veřejná betaverze bude spuštěna na podzim, konkrétně v měsíci říjnu. Současně s teaserem dnes byly spuštěny i oficiální stránky Battlefieldu 3. Podívat se na ně můžete po rozkliknutí tohoto odkazu.

Nepřehlédněte:

Zdroj: Gameinformer

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama