windows-8-budou-v-obchodech-7-ledna-2013-tvrdi-rusky-hacker
Novinka Windows 8 budou v obchodech 7. ledna 2013, tvrdí ruský hacker

Windows 8 budou v obchodech 7. ledna 2013, tvrdí ruský hacker

Mirek Kočí

Mirek Kočí

29. 1. 2011 14:00 8

Vývojářská verze M3 má být hotová v březnu. Microsoft údajně také připravuje dvě betaverze, z toho jedna bude veřejná.

Reklama

Na internetu se stále častěji začínají objevovat informace o nástupci oblíbeného operačního systému Windows 7. Podle informací ruského hackera vystupujícího pod přezdívkou WZOR, se další verze Windows objeví až počátkem roku 2013, tedy téměř za dva roky. Hacker údajně získal přístup k tajným dokumentům Microsoftu, které o zahájení prodeje Windows 8 pojednávají. Již v minulosti si získal respekt za uniklé obrázky vývojářských verzí Office 2010 nebo informacemi o dokončeném programování Windows 7, kdy je na svém blogu zveřejnil den před oficiálním prohlášením Microsoftu.

Informace koresponduje s dřívější zprávou zveřejněnou na blogu holandského Microsoftu, která tvrdila, že nástupce Windows 7 přijde do prodeje koncem roku 2012, nebo začátkem 2013. Zanedlouho ale zmizela v nenávratnu. Ruský zdroj nyní informuje, že Windows 8 jsou stále ve vývoji, neveřejná vývojářská verze M3 bude ale hotová už v březnu.

Do oficiálního vydání systému Microsoft plánuje uvést údajně dvě betaverze, z toho jedna by měla být určitě přístupná veřejnosti. Na pultech obchodů se potom Windows 8 mají objevit přesně 7. ledna 2013. Je nutné podotknout, že se jedná o neověřené informace, které se časem mohou ale i nemusí ukázat jako pravdivé, berte je tedy s notnou rezervou.

Co můžeme s jistotou potvrdit je, že na Windows 7 míří oficiálně první servisní balíček, který v polovině roku doplní balíček druhý, na němž se pracuje již od podzimu minulého roku. Co myslíte, ukáží se informace renomovaného insidera nakonec jako pravdivé, nebo se Windows 8 dočkáme již v roce 2012?

Windows 8 budou v obchodech 7. ledna 2013, tvrdí ruský hacker
i Zdroj: PCTuning.cz

Nepřehlédněte:

Zdroj: x-bit labs

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama