crytek-utal-spekulace-multiplayerove-demo-crysis-2-na-pc-bude
Novinka Crytek uťal spekulace: Multiplayerové demo Crysis 2 na PC bude!

Crytek uťal spekulace: Multiplayerové demo Crysis 2 na PC bude!

Mirek Kočí

Mirek Kočí

28. 1. 2011 15:00 15

Přesné datum nebylo stanoveno. Milovníci klávesnice a myši si ale mohou konečně oddychnout. Ano, bude!

Reklama

Míra pirátství je u nás, ale i celosvětově opravdu neúnosná. Zloději se tradičně vymlouvají na přemrštěné ceny nových her, vydavatelské společnosti a vývojářská studia naopak vymýšlejí všemožné ochrany (vyhlášený je v tomto francouzský Ubisoft; pozn. red.), aby svá díla alespoň trochu ochránili. Z patové situace není šťastný nikdo, hráči ani vývojáři. Ti jsou povětšinou spokojení, když ochrana u nového titulu zůstane neprolomena alespoň 24 hodin po uvedení.

Jsme tak stále častěji svědky promyšlené strategie, kdy v mnoha ohledech dostává přednost verze pro konzole, která v některých případech dorazí do obchodů o nějaký týden dřív, dostává se ji častější podpory (EA oznámilo, že DLC k Dead Space 2 na zkrátka PC nevyjde; pozn. red.) a pravidelně je hráčům servírována i ve stavu demoverze. Možná někteří z vás byli zkraje týdne zklamaní, když se dozvěděli, že na Xbox 360 vyšlo multiplayerové demo Crysis 2 a na PC nikoliv.

Crytek uťal spekulace: Multiplayerové demo Crysis 2 na PC bude!
i Zdroj: PCTuning.cz

Crytek komunitu několik dní napínal a už se zdálo, že celou věc nechá tzv. vyhnít. Nakonec se tak ale nestalo, když dnes na svém účtu na Twitteru oznámil: „Crytek a Electronic Arts mohou s potěšením potvrdit, že ještě před vydáním plné hry bude multiplayerové demo Crysis 2 uvedeno také na PC.“ Konkrétní datum nebylo vydavatelstvím zatím upřesněno. Černého Petra momentálně drží platforma PlayStation 3, dá se ale předpokládat, že Crytek nakonec nezklame ani její příznivce. Crysis 2 vyjde 22. března na PC, Xbox 360 a PlayStation 3.

Crytek uťal spekulace: Multiplayerové demo Crysis 2 na PC bude!
i Zdroj: PCTuning.cz

Nepřehlédněte:

Zdroj: twitter

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama