hacker-geohot-projevil-zajem-o-windows-phone-7-microsoft-mu-nabidl-zdarma-telefon
Apple Novinka Hacker GeoHot projevil zájem o Windows Phone 7. Microsoft mu nabídl zdarma telefon

Hacker GeoHot projevil zájem o Windows Phone 7. Microsoft mu nabídl zdarma telefon

Mirek Kočí

Mirek Kočí

20. 1. 2011 14:30 7

Pokořil operační systém PlayStationu 3 a iOS od Applu. Nyní se chystá na mladý systém z dílen Redmondu.

Reklama

Známý hacker George „GeoHot“ Hotz, který prolomil ochranu na iPhone a videoherní konzoli PlayStation 3, nyní oznámil svůj zájem o mobilní operační systém Windows Phone 7. Na internetových stránkách uvedl: „Možná najdu lepší způsob, jak prolomit ochranu Windows Phone 7. Jedno zařízení si plánuji koupit,“.

V Microsoftu jsou narozdíl od Applu, který je stále nešťastný z toho, že jailbreak je ve Spojených legální a Sony, která nadaného programátora dokonce zažalovala (pozn. čtěte:  Uvidíme se u soudu, vzkazuje Sony hackerům z fail0verflow a GeoHotovi), k hackerům poslední dobou shovívaví.

Potom, co trojice autorů (Rafael Rivera, Chris Walsh a Long Zheng) prvního jailbreakovacího programu pro Windows Phone 7 – ChevronWP7, dostala pozvánku do redmondského sídla Microsoftu, samotný Brandon Watson, ředitel vývojářské části WP7, na svém Twitteru uvedl: „GeoHote, pokud chceš na WP7 vytvořit něco skvělého, zašli mi e-mail a náš tým ti zašle telefon – nechť tvořivost vzkvétá,“. S GeoHotem na palubě by měl Microsoft větší šanci zaujmout tzv. geek komunitu, kterou byl nový systém přijat veskrze vlažně a odstartovat jeho lepší zítřky…

Hacker GeoHot projevil zájem o Windows Phone 7. Microsoft mu nabídl zdarma telefon
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: TechSpot

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama