atmosfericka-strilecka-metro-2033-nebyla-uplne-dotazena
Novinka Atmosférická střílečka Metro 2033 nebyla úplně dotažená

Atmosférická střílečka Metro 2033 nebyla úplně dotažená

Mirek Kočí

Mirek Kočí

15. 1. 2011 17:56 14

Vydavatelství se ke hře chovalo jako k adoptovanému dítěti. Pokračování dá zapomenout všem nešvarům.

Reklama

Danny Blison, šéf herního studia THQ, v rozhovoru pro magazín Joystiq přiznal, že jedna z nejdiskutovanějších her minulého roku, atmosférická střílečka Metro 2033, nebyla dotažena úplně k dokonalosti. Šetřilo se na vývoji a především na straně marketingu. Vydavatelství se podle něj ke hře chovalo jako k nevlastnímu adoptovanému synovi.

Přestože titul z moskevského podzemí nezaznamenal výrazné prodeje, stal se díky úsporám na jeho propagaci pro vydavatelství ziskovým. Nyní se ale zraky všech upínají k pokračování, na němž pracuje stejný tým vývojářů. Na vývoj tentokrát dohlíží přímo lidé z THQ, což máme brát jako garanci, že hra bude dotažená do posledního detailu a hráčům naservíruje nejnovější technologie.

Metro 2034 by mělo přinést vylepšenou střelbu, na kterou si někteří stěžovali, a také prvotřídní marketing, do kterého se vydavatelství chystá nalít nemalé finance a který odstartuje herním veletrhem E3. Metro 2034 bude podporovat hraní se stereoskopickými brýlemi, nové technologie a nabídne příběh, který se odehrává rok po událostech z původní knihy i videohry. V doposud neupřesněnou dobu se objeví na PC, Xboxu 360 a s největší pravděpodobností zavítá i na PlayStation 3.

Atmosférická střílečka Metro 2033 nebyla úplně dotažená
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Joystiq

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama