hackeri-z-hackulous-mac-app-store-zatim-usetri-program-kickback-uvolni-pristi-mesic
Apple Novinka Hackeři z Hackulous Mac App Store zatím ušetří. Program Kickback uvolní příští měsíc

Hackeři z Hackulous Mac App Store zatím ušetří. Program Kickback uvolní příští měsíc

Mirek Kočí

Mirek Kočí

8. 1. 2011 14:30 1

Nechtějí devalvovat aplikace a zbytečně frustrovat vývojáře. Apple mezitím za prvních 24 hodin zaznamenal jeden milion stažení.

Reklama

Apple ve čtvrtek spustil nový internetový obchod Mac App Store. Obdoba on-line tržiště s aplikacemi pro iPhone/iPad je dostupná v 90 zemích světa a nabízí pro počítače Mac placené i bezplatné aplikace v různých kategoriích (např. životní styl, produktivita, nástroje atd.). Zákazníci mohou nyní získat své oblíbené aplikace snadněji. Nedlouho po uvedení služby přispěchala známá hackerská skupina Hackulous s oznámením, že vyvinula program, jež ochranu Mac App Store prolomil a dovoluje prodávaný software kopírovat nebo ho nelegálně šířit.

Nástroj se jmenuje Kickback. Hackeři jsou k jablečné továrně na zázraky ale zatím shovívaví. Podle jejich slov nástroj neuvolní dříve než příští měsíc. Nechtějí prý devalvovat aplikace a frustrovat vývojáře. Skupina Hackulous přitom dříve v minulosti prolomila ochranu iPhonu a iPadu. Přes tisíc aktuálně dostupných (placených i bezplatných) aplikací zaznamenalo za prvních 24 hodin jeden milion stažení. Apple iniciativu Hackulous nekomentoval. Steve Jobs jen stroze uvedl, že je ohromen odpovědí, kterou se Mac App Store za tak krátký čas od uživatelů dostalo.

Hackeři z Hackulous Mac App Store zatím ušetří. Program Kickback uvolní příští měsíc
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Zdroj: 1 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama