nove-ideapady-od-lenova-g-serie-vybavena-procesory-sandy-bridge
Novinka Nové IdeaPady od Lenova – G série vybavená procesory Sandy Bridge

Nové IdeaPady od Lenova – G série vybavená procesory Sandy Bridge

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

5. 1. 2011 12:00 3

Přesto, že mobilní procesory Core i7 2. generace založené na architektuře Sandy Bridge ještě nebyly oznámeny, se objevuje mnoho notebooků, které jimi budou vybaveny.

Reklama

Už i Lenovo podlehlo novým mobilním procesorům Core i7 2. generace postavené na architektuře Sandy Bridge a tak si na přelom března a dubna připravilo rovnou celou řadu notebooků. Lenovo IdeaPad G Serie bude obsahovat 14” notebooky G470 a G475, následně 15” G570 a G575 a nakonec obří 17” notebook G770.

Notebooky budou založeny na nové platformě Intel Huron River, do které patří deska s čipovou sadou P67/H67 a procesor architektury Sandy Bridge. Všechny notebooky budou vybaveny blíže nespecifikovanými modely Core i7, bude možnost vybavit je až 8 GB RAM, datové úložiště bude velké až 750 GB, k dispozici bude také DVD nebo Blu-Ray mechaniku, čtečka paměťových karet 5v1, 2MPx webová kamera, WiFi, Bluetooth a touchpad podporující multitouch. 14” a 15” notebooky budou mít grafickou kartu AMD Radeon 6370M s 1 GB paměti a 80 SP, ve velkém 17” modelu pak bude výkonnější AMD Radeon 6550M, který má 400 SP. Samotné tělo notebooků bude určitě na špičkové úrovni a podle fotky to vypadá, že se bude jednat o kartáčovaný hliník, který můžeme najít na noteboocích Acer TimelineX. Všechny notebooky budou mít předinstalovaný systém Windows 7 Home Premium. Cena ještě není známá a na trh by se měly dostat na přelomu března a dubna.

Nové IdeaPady od Lenova – G série vybavená procesory Sandy Bridge
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: TCMagazine

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama