battlefield-3-vyjde-v-druhe-polovine-roku
Novinka Battlefield 3 vyjde v druhé polovině roku

Battlefield 3 vyjde v druhé polovině roku

Mirek Kočí

Mirek Kočí

3. 1. 2011 17:18 21

Šéf Electronics Arts doufá, že se jim pokračováním podaří zastínit připravovaný osmý díl Call of Duty.

Reklama

Vývojáři z herního studia Dice mají v posledních měsících dobře našlápnuto. Akční multiplayerová pecka Battlefield: Bad Company 2 si vysloužila celosvětové uznání nejen za své zpracování intenzivní moderní válečné akce v režimu jednoho hráče, ale překvapila i v tolik očekávaném multiplayeru.

A to více než pozitivně. Tisíce hráčů okamžitě chytla za srdce (i moji maličkost) a svou intenzitou jim dala zapomenout na nedodělky typu šestého dílu Call of Duty a podobné. O pokračování s názvem Battlefield 3 se toho zatím moc neví. Na veřejnost zatím prosáklo jen tolik, že na hře pracuje stockholmské studio, nic víc. Více informací snad poskytne betatestování (pokud vlastníte originální nosič s limitovanou edicí Bad Company 2, budete k ní vyzváni).

Ale kdy na něj dojde, je také zatím ve hvězdách. Ať tak či onak - šéf Electronics Arts, John Riccitelo, nyní alespoň oznámil, že hra se na pultech obchodů objeví ve druhé polovině roku 2011 (nejpozději zkraje 2012). Nejdříve pod taktovkou EA vyjde Bulletstorm a hlavně očekávaná sci-fi akce s mimozemšťany útočícími na New York – Crysis 2. Battlefield 3 dorazí pravděpodobně na podzim. A jak to celé dopadne? Těžko říct, laťka byla ale nasazena hodně vysoko. Hráči vrní očekáváním…

Battlefield 3 vyjde v druhé polovině roku
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: 1 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama