apple-ma-problem-s-budiky-vydrzte-do-3-ledna-radi-nastvanym-majitelum-iphonu
Apple Novinka Apple má problém s budíky. Vydržte do 3. ledna, radí naštvaným majitelům iPhonu

Apple má problém s budíky. Vydržte do 3. ledna, radí naštvaným majitelům iPhonu

Mirek Kočí

Mirek Kočí

2. 1. 2011 13:00 44

Usínáte s tím, že ráno jdete do práce. Vzbudíte se ale až dopoledne. Jako na potvoru tentokrát nezazvonil.

Reklama

Zatímco celý svět včera ráno vyspával bujaré silvestrovské oslavy a následně se odpoledne probouzel s bolestmi hlavy, někteří měli jiné starosti. Na Nový rok zkrátka museli do zaměstnání. Ne všichni tam ale dorazili včas. Na vině nebylo množství vypitého alkoholu, nýbrž a jednoduše iPhone. Ti, kteří se nechají probouzet jablečnými telefony, se ze strany Applu dočkali povedeného novoročního šprýmu. Budík nezazvonil.

Operační systém iOS nezvládl přechod na rok 2011 a budíky nastavené na první lednový den se zkrátka nespustily; pokud tedy uživatel neměl nastavené opakování na každý den. O problémech se horlivě diskutovalo nejen u nás (především ti, co zaspali a vůbec se jim nedivím), ale zprávy, tak jak se lidé začali probouzet i v jiných částech světa, přicházeli i z dalších zemí. Apple se k problému přiznal a uvedl, že zmizí 3. ledna.

Nefunkčnost budíku potkala zařízení, na nichž byl nainstalovaný iOS 4.2.1, tedy poslední verze operačního systému. „O problému víme, jednorázové budíky nastavené na 1. a 2. ledna nefungují“, řekla mluvčí Apple, Natalie Harrison, a dodává: „Na tyto dny si nastavte budík s opakovaním, po 3. lednu bude již vše fungovat jako obvykle“. Abych Applu zase moc nespílal, problémy s budíkem jsou čas od času na všech chytrých telefonech…

Apple má problém s budíky. Vydržte do 3. ledna, radí naštvaným majitelům iPhonu
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: 1 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama