dell-streak-7-dalsi-bojovnik-mezi-tablety
Novinka Dell Streak 7: Další bojovník mezi tablety

Dell Streak 7: Další bojovník mezi tablety

Lukáš Voříšek

Lukáš Voříšek

25. 12. 2010 09:00

Dění kolem společnosti Dell se stupňuje, nyní se blíží vydání sedmipalcového tabletu Dell Streak.

Reklama

Kolegové ze serveru Engadget informovali o tom, že chystaný tablet od Dellu získal WiFi certifikaci a pomalu se blíží k oficiálnímu vydání. Představeny byly i reklamní obrázky symbolizující blížící se příchod zařízení na trh. Proslýchají se zvěsti o větších modelech, ale jedno je jisté, slibovaná 7-palcová verze bude, a to již zanedlouho.

Dell Streak 7: Další bojovník mezi tablety
i Zdroj: PCTuning.cz

Bohužel se Dell zatím nepochlubil, ba ani nenaznačil konkrétní hardwarovou specifikaci. Co zatím víme je, že se jedná o 7" tablet běžící na operačním systému Android. Systém bude doufejme verze 3.0 Honeycomb, která se chystá na vydání v podobný čas jako samotné zařízení, tedy začátkem roku (v lednu?) 2011. Jak systém vypadá a běží jsme si ukázali v nedávné novince. Potvrzené je i spolehlivé ochrané tvrzené sklo displeje Gorilla Glass, přední fotoaparát, GPS a čekat na případné zákazníky bude uživatelské prostředí známé z pětipalcového Dell Streaku. O výkon se prý bude starat „výkonný procesor, zvládající multitasking“, což je informace na dvě věci a zatím není jisté, který konkrétní čip se uvnitř tabletu bude nacházet.

Informací je poskrovnu, ale vše směřuje k tomu, aby se Streak stal konkurencí hlavně pro „předražený“ Samsung Galaxy Tab. Na úspěch samozřejmě bude mít vliv hlavně cena, kterou stejně jako zbytek specifikace Dell zveřejní na blížícím se veletrhu CES.

Nepřehlédněte:

Zdroj: Engadget

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama